Background adbanner
Background adbanner

Ana Korać usred bela dana ulicama Beograda hoda u nesvakidašnjem stajlingu!

Objavio: RHT
24/06/2021 7:55 AM

Rijaliti učesnica i starleta Ana Korać insistira na glamuroznom životu, a takav stil promoviše gde god da krene!

Ana Korać- Foto: Aleksandar Nalbatjan

Paparaco Alo! uslikao je jednu od najpoznatijih Instagram lutki kako usred bela dana šeta ulicama glavnog grada. Sa sobom je kao i uvek povela svog psa Stikera i to ne bi bilo nimalo čudno da je u pitanju rutinska šetnja ljubimca koji treba da piški i kaki. Ipak, sudeći po stajlingu starlete, njoj je i pedigrirani pas praktično modni aksesoar i tu je samo da upotpuni sliku.

Ana Korać-Foto: Aleksandar Nalbatjan

Pod punom scenskom šminkom, na visokim potpeticama sa platformom i u stilizovanom muškom odelu sa kerom pod rukom i skupom brendiranom tašnicom, starleta je usred bela dana ponosno šetala i sijala kao Monte Karlo. Na ušima je imala i čudne minđuše koje po svojoj veličini podsećaju na malo manji luster, ali valjda Ana zna šta je moderno, ako se mi već ne razumemo. Blejzer koji je više otkrivao nego pokrivao u prvi plan je isticao njene ogromne bujne grudi i privlačio je poglede znatiželjnika koji su se pitali gde je Ana ovakva krenula. Ono što smo primetili, a što je za svaku pohvalu, jeste da je starleta savesni vozač pa se propisno parkirala pre nego što je izašla iz automobila.

Ana Korać-Foto:Aleksandar Nalbatjan

Čini se da je ovo bio samo jedan od onih dana punih obaveza u životu atraktivne bivše zadrugarke i da je ona ovog ranog popodneva sa jednog poslovnog sastanaka išla na drugi. Svakako, nama se čini da je ovaj stajling neprimeren za dnevne obaveze, ma kakve one bile.

Ana Korać-Foto:Aleksandar Nalbatjan

Izvor: Alo

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x