Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Ana Korać u društvu fudbalera! Nije mogla da se obuzda a da se ne pohvali da je u društvu milionera! (FOTO)

Objavio: RHT
02/04/2021 6:00 PM
Ana Korać-Foto:Printscreen/instagram

Nekadašnja zadrugarka i starleta Ana Korać, nedavno je otputovala na odmor u Dubai, odakle se odmah oglasila vrućim fotkama u bikiniju.

Ipak, starleta je sada objavila sliku sa plaže kojom je u potpunosti iznenadila sve i na kojoj se stisla uz francuskog fudbalera Samira Nasrija.

Koraćeva je u Dubaiju sa bliskim prijateljem i frizerom, a sada je na Instagramu zaintrigirala pratioce, koji su odmah posumnjali da je Ana “uhvatila” Samira.

Ana Korać-Foto:Printscreen/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner