Background adbanner
calendar

Petak 21. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U OVOM GRADU U SRBIJI JE IZMERENO 45 STEPENI Ulice potpuno prazne, ne može da se diše (FOTO) “JA POLUDIM KADA ME ALEKSANDRA BLOKIRA!” Nikad iskrenija i direktnija ISPOVEST FILIPA CARA u “SHOWBLIZ”-u! BEN AFLEK KONAČNO ODLUČIO DA SVE PRIZNA JAVNO! Evo kako mu je zapravo u braku sa Dženifer: “Ne mogu da podnesem, neizdrživo je” STRUČNJAK ZA ZAPOŠLJAVANJE OTKRIO! Evo koja je najpametnija rečenica koju treba reći na razgovoru za posao! JANJUŠ PRIŠAO ANELI NAKON ABORTUSA! Zgrozio izjavom, oprostio se od nje, Ahmićeva ne može da dođe sebi, stravične scene! “OPROSTILA SAM MAJI ŠTO JE SPAVALA S MOJIM MUŽEM” Aleksandra Subotić ne može više da ćuti o Peci: “Svađamo se stalno, sve je zbog njegovih godina” “Janjuš ili Ša će POBEDITI?!” Ekskluzivno! Petrući otkrio POBEDNIKA rijalitija?! (VIDEO) HANA ADROVIĆ: Ružni komentari su stvorili lošu sliku o meni! Trpela sam digitalno nasilje! OČEKUJU NAS PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM I GRAD! Toplotni talas će biti do ovog datuma, a onda ŠOK OBRT! “BRANKO BABOVIĆ NAZVAO STEFANA USILJANINA POPOM!” Glumac ISPRIČAO nepoznate detalje života: “Nikad se nisam ovako ispovedao!” JOVANU JOKSIMOVIĆ MUŠKARAC PIPAO U PROGRAMU UŽIVO: Nastao opšti haos, voditeljka iznenadila: “Jao, ja sam gola voda” ŠOK! “Kako uklopiti ljubav i novac?” : Tema je emisije Snežane Dakić – “Male stvari” ŽENA U BEOGRADU IZ ČISTA MIRA NAPALA MUŠKARCA NASRED ULICE! Prišla mu, krenula da viče, pa izvadila nož! HYPETV PROGRAM ZA SUBOTU 22. jun 2024! U podkastu “Sada i ovde” pevačica Alka Vujica OVO JE IMPOZANTNA VILE EMINE JAHOVIĆ! Košta više miliona evra, ovo se retko viđa i u svetskim filmovima! (FOTO) EVO ZAŠTO NAM JE KVALITETAN SAN NEOPHODAN: Evo šta se dešava ako ne spavamo dovoljno i kako to utiče na naše telo!

ANA JE VARALA ZVEZDANA!? Otkriveni detalji: “Sve vreme je bila napolju sa njim”

Objavio: RHT
25/05/2023 10:40 PM

Povodom sve uzbudljivijeg odnosa između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, jedan od najbližih Zvezdanovih prijatelja je izneo nove detalje koji mogu baciti novo svetlo na njihovu vezu.

Foto: Printscreen Youtube

On je odlučio da progovori o Ani i istakao je da ona nije tako bajna kakvom se čini.

Ova izjava je dodatno produbila interesovanje javnosti za njihov odnos, s obzirom na to da se svakodnevno otkrivaju nove informacije koje bude znatiželju mnogih.

U ovom slučaju, prijatelj Zvezdana Slavnića otkrio je da je Ana tajno održavala vezu s Acom Bulićem, prikrivajući svoje postupke od Slavnića.

– Kao što svi mogu da vide Ana je vrlo kontradiktorna. Svi su mogli da primete kako se malo-pomalo upliće u sopstvene laži. Ona neprekidno gleda u Zvezdana i daje mu signale… Pokušava da dopre do njega na sve načine. Šta joj je značilo kada je rekla u pušionici kako bi se oni da su ušli zajedno zezali s Majom i kako je on sada toliko loš, a ona je ta koja je ušla za veliku lovu da ga ukanali. Ona neprekidno ističe taj Zvezdanov porok u prvi plan, a ona ja ta koja je kockala i uživala u tome. Uvereni smo svi da je Ana sve vreme napolju bila sa Acom Bulićem, ko zna šta postoji sve među njima i šta su Zvezdanu radili iza leđa, ta žena je spremna na sve i ništa joj nije sveto. Anđela je bila u pravu kada je to rekla za nju i Bulića. Dok je Zvezdan najčešće sedeo kod kuće i živeo povučeno, ona je bila ta koja je stalno izlazila po gradu i ko zna sa kim se sve viđala i provodila. Ona je u tom gasu, uživa u tome! Ana se vrlo dobro uklopila u ulogu žrtve, ali ipak je istina malo drugačija i trebalo bi da svi znaju ko je Ana Ćurčić – naveo je Zvezdanov prijatelj.

Budući da Bulić pruža snažnu podršku Ani, mnogi smatraju da ovo mišljenje ima čvrste temelje.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner