Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

ANA ĆURČIĆ SPREMA HLADNU OSVETU BIVŠOJ KUMI: Došla je do Mileninog SNIMKA s bivšim ljubavnikom! Kako će reagovati njeni sinovi?!

Objavio: RHT
22/09/2023 4:15 PM

Milena Kačavenda je očekivala da će Ana Ćurčić iskoristiti svaku dostupnu informaciju kako bi je diskreditovala, ali nije ni sanjala da će njena bivša prijateljica, navodno, stupiti u kontakt s određenim Davidom, s kojim je Milena bila u vezi tri meseca.

Foto: Printscreen Instagram/Printscreen YouTube/Ilustracija hypetv

Ovaj muškarac je u svojoj prepisci s Anom tvrdio da je Milena lagala o njegovoj smrti i da je tim lažima obmanula celu javnost. Takođe, između ostalog, priznao je Ani da ga je Milena, u pijanom stanju, napadala da imaju virtuelni seks, a Ćurčićeva mu je potom tražila snimak kako bi ga javno objavila.

Milena je više puta isticala da nikada ne bi svojim sinovima, koji su već odrasli, priredila takvo neprijatno iskustvo gledajući njene intimne odnose na televiziji ili bilo gde drugde. Međutim, Ana je odlučila da upravo to demantuje i sprovede osvetu.

Foto: ATAImages

“Kad uđe daću ti neke informacije da je secneš obavezno“, rekao je David u prepisci sa Anom, a ona mu je poručila: “Pa to moramo obavezno, samo što znate ona i ti“. Onda je David potvrdio Anine optužbe da je Milena alkoholičar i obećao joj škakljiv materijal kako bi se osvetila prijateljici.

Foto: ATAImages

U aprilu smo se pokačili i mislim da se našikala samo tako. Tu noć me spopala za virtuelni s*ks, pa me napadala, ma svašta“, napisao je navodno dotični David, na šta mu je Ana ushićeno odgovorila: “Pa šalji mi to, bre“. Reklo bi se da Ana sad Kačavendu ima u šaci, a da li će video snimak iskoristiti da ponizi kumu, ili samo da je ucenjuje, videćemo uskoro.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner