Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje

“VEROVATNO JOJ SE MRDA STOLICA DA IZLETI” Ana Ćurčić brutalno o Kačavendi: “Svašta nešto tu ima, biće dana da pričamo o tome” NAJAVILA SUOČAVANJE?!

Objavio: RHT
21/06/2024 4:05 PM

Ana Ćurčić brutalno o Kačavendi

Photo: Hype

Dejan Dragojević i Ana Ćurčić posetili su poznato mesto u Lisoviću gde će od 7. septembra zvanično krenuti rijaliti “Imanje” na Hype televiziji, za koji se već unapred komentariše da će biti nešto neviđeno na našim prostorima.

S obzirom da su pripreme za početak ovog spektakla uveliko u toku, te da je rekordan broj prijavljenih potencijalnih učesnika do sada, Ana i Dejan su odlučili da na par sati uživaju na ovom “Imanju” koje odiše čistim i svežim vazduhom, prirodom i da uživaju u čarima seoskog života.

Tokom svoje posete, Ana i Dejan su iskoristili priliku da svojim pratiocima odgovore na brojna pitanja vezana za njihov život i trenutne rijaliti aktuelnosti. Ana je tom prilikom odgovorila i na pitanje o Mileni Kačavendi, svojoj bivšoj kumi, koja je ušla u rijaliti. S obzirom da Kačavenda ne prestaje da spominje Anu svakodnevno u rijalitiju, Ana je sada istakla da Milena to radi iz straha da ne ispadne, te da koristi njeno ime kako bi i dalje bila u centru pažnje.

Ana Ćurčić brutalno o Kačavendi

-Javili su mi to da me opet “kuminja” spominje… pa verovatno joj se mrda stolica da izleti. Malo se tu uzdrmalo. Autobus stiže, pa mora malo da se uplete ponovo priča. To mislim, eto. Za opstanak je tu, bliži se kraj rijalitija. Znamo svi kako je ona ušla. Svašta tu nešto ima, biće dana da pričamo o tome – dodala je Ana.

Hype

-Da li bi odbranio Anu od Zvezdana? – glasilo je pitanje za Dejana Dragojevića

-Pa ja sam rekao, ako treba za Anu, batice, ova jedna ruka, mislim, imam dve, ali ova jedna radi samo sklek na jednoj ruci, levom ne smem ni da probam. Zvezdana bi sevao, znaš kako bi ga. Isevao bi ga. Prvo bi mu prišao onaj fazon da se unese u facu da vidi do koliko može i onda bi ga samo jednom… Greota, ono kada je skakao kroz prozorče… joj, jesi se prepala tada. Meni bilo žao njega.. “vidi kako skače, kako mangupski”. Anu bi odbranio od Zvezdana. Ne samo Anu, mislim da svaku žensku osobu, bila dobra sa mnom ili ne ili sa tom devojkom imao raspravu, odbranio bih, zato što smatram da negde kao, sasvim je logično da je neko jači od ženske osobe – dodao je Dragojević.

Pitanje za Anu: Da možeš i dalje da vratiš vreme da li bi i dalje čekala Zvezdana da izađe iz zatvora?

-Ne. Ne kajem se. Bilo je teško čekati toliko dugo, nisam imalo momka sa strane. To je bilo od 2017. do 2021. Što bih ja rekla i moja baba “da znaš gde ćeš da padneš, ti bi Ana sela”.

Poznato prvih četvoro učesnika

Prvih četvoro učesnika je već poznato javnosti, a to su: Strahinja Jenić, Elmedin Karić, Arnel Karić i Ivo Kovačević.

Kako da se prijavite?

Sve detaljnije informacije na zvaničnom sajtu rijalitija imanje.rs

Ovaj rijaliti je privukao veliku pažnju javnosti i obožavalaca rijaliti programa, koji s nestrpljenjem iščekuju početak “Imanja”. Sa čistim vazduhom i prirodnim lepotama Lisovića kao savršenom pozadinom, ovaj rijaliti obećava da će doneti novo uzbuđenje i nezaboravne trenutke svim gledaocima.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner