Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

ALEKSANDRA RADOVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Otkrila šta misli o Milici Pavlović

Objavio: RHT
14/03/2023 10:00 AM

Pavlovićeva je bila njena učenica, i Radovićeva se ponosi uspehom koji je ona postigla.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, kako su kroz njenu školu pevanja prošle brojne mlade nade sveta muzike, među kojima je bila i Milica Pavlović, a Aleksandra je sada za Alo! otkrila da li misli da je Milica danas zvezda. 

Foto: Printscreen You Tube

– Ja sam uvek srećna kada vidim svoje učenika da idu svojim nekim pravcem, koji su zacrtali. Naravno ne mogu nikoga da savetujem, u vezi sa tim šta voli i koji muzički žanr njemu prija. Znam koliko je vremena i truda uložila kada je u pitanju glas, poboljšanje svoje tehnike. Ona je putovala i znam da je bila redovna i dolazila je dva puta nedeljno na časove. Imam dece koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, i Crne Gore, trud se uvek isplati. Srećna sam zbog toga – istakla je pevačica, ističući da je Milica zvezda. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner