Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Aleksandra Prijović progovorila o svađama sa Filipom Živojinovićem!

Objavio: RHT
30/04/2021 12:00 PM

Pevačica Aleksandra Prijović retko priča o braku, ali je sada odlučila da otkrije kako se ko ponaša kada dođe do svađe sa suprugom Filipom Živojinovićem.

Aleksandra je priznala da ne voli da gubi te se ona i Filip najmanje slažu kada igraju društvene igre.

https://www.instagram.com/p/B1UnEjHIczx/

“Ja sam više takmičarski nastrojena ne volim da gubim kad igramo neke društvene igre. Kad gubim, sve mu psujem, bolje da ne govorim šta on kaže! (smeh) Ne lete stvari, ali stvarno ne volim da gubim pa izgovorim svašta i posle mi bude žao”, otkrila je Aleksandra za medije i dodala da se sa Filipom nikada nije ozbiljno posvađala jer je on u svađama potpuno ignoriše.

“Ako sam ja nervozna i hoću da se svađam, on me ne sluša uopšte i ja se svađam sama sa sobom, zato se nikada nismo ozbiljno posvađali jer on mene iskulira i to tako prođe”, rekla je pevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133