Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Aleksandra Prijović objavila, do sada, najprovokativniju fotku i to sa zadnjeg sedišta luksuznog automobila!

Objavio: RHT
23/05/2021 10:00 AM

Mlada zvezda Aleksandra Prijović objavila je veoma izazovnu fotografiju sa zadnjeg sedišta automobila, dok je išla na otvaranje letnje sezone popularnog splava u Beogradu.

Naime, ona je objavila vrelu fotku na svom Instagram profilu, na kojoj je pozirala baš provokativno. Mnogi bi rekli, “najbezobraznije do sada”.

Aleksandra Prijović-Foto:Printscreen/Instagram

Na objavi Aleksandra ima kratak crni šorts koji je istakao njene vitke noge.

Takođe, vidi se i savršen stomak jer je sivu majicu kratkih rukava vezala u čvor i podigla. Iako su pratioci videli njeno savršeno telo, ništa manje zapažen nije ni njen izraz lica koji je veoma seksepilan.

Odmah nakon ove objave, Aleksandra je podelila i snimak sa suprugom Filipom Živojinovićem na kojem su se smeškali, a kojim je otkrila ko joj pravi društvo.

Aleksandra Prijović-Foto:Printscreen/Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner