Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE: Provozali smo se sa Desingericom u njegovom najnovijem automobilu! Tea Tairović o saradnji sa Sekom Aleksić, Nemanja Stevanović o kolegama! “DOKAZ DA ALKOHOL…” Procurio šokantan snimak Ene Čolić: Uvija se u šok izdanju na afteru, ovo je sve vreme krila od svih! (VIDEO) POSLEDNJI SNIMAK EJMI VAJNHAUS PRED SMRT! Pokušala da održi koncert u Beogradu: “Svaka nota ju je cepala!” (VIDEO) PEVAČICA PROGOVORILA O TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU! “Na silu sam se smejala da sakrijem tugu” PROCURELA INFORMACIJA, TERZA I SOFIJA U STRAHU! Milica Veličković ulazi!? DOLAZI DO SUSRETA!? OLGA DANILOVIĆ SE POVUKLA! Šok odluka srpske teniserke posle velikog uspeha! CRVENA ZVEZDA OBJAVILA HITNO SAOPŠTENJE: Dolazi do velike promene, ovo se DUGO čekalo! “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) “ON JE MANIPULATOR, ČULA SAM DA JE BIO PO ZATVORIMA!” Ćubina majka progovorila o njegovom biološkom ocu, pa otkrila sve o borbi za potomstvo i smrti muža! U Banjaluci troje dece obolelo od meningitisa! Ljudi u panici zbog virusa! PESNICAMA U GLAVU! NECENZURUISAN SNIMAK PREBIJANJA IVANA MARINKOVIĆA! Jezive scene uhvatio se za lice i URLAO SKANDAL! POZNATI PEVAČ POLJUBIO FANA U USTA NA NASTUPU! Isplivao eksplicitini snimak (18+) PEVAČICA MARINA TADIĆ BANKROTIRALA! Sve ispričala javno, pa otkrila i razlog: “Sav novac sam uložila u novi posao, još sam u kreditu..” MINISTARSKI FORUM EU-ZAPADNI BALKAN Dačić se sastao sa Ilvom Johanson “Anđela Đuričić ima NEKOLIKO ŠIFRI! Vidi se u njenom POGLEDU! Tu NEMA MIMIKE!” Ona je rešena da je skroz raskrinka! (VIDEO) FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO ĆERKU U CRIKVENICI?! Slika tate i ćerke raznežila sve (FOTO)

“LAGALA SAM DA ME JE TRUDNU ČUPAO!” Aleksandra Nikolić i Filip Car pokušali da obmanu naciju? Ona SVE iznela u javnost!

Objavio: RHT
26/10/2024 10:13 PM

LAGALA SAM

Na HYPE televiziji u emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj STEFAN USILJANIN, svoju životnu ispovest imala je bivša rijaliti učesnica ALEKSANDRA NIKOLIĆ.

Foto: printscreen/ youtube Hype TV

Velike spekulacije kruže kada je u pitanju ona i njen privatan život. Aleksandra retko daje intervjue i samim tim ne demantuje i ne potvrđuje ono što se o njoj spekuliše.

Lavinu komentara i priča izazvala je ljubav Filipa Cara i nje.

Javnosti je poznato da njih dvoje imaju i krunu njihove ljubavi, a to je njihova ćerka Leona koja živi sa mamom.

-Ja sam se toliko puta selila od njega i vraćala da je to strašno. rekla je Aleksandra

-Bilo je priča da te je trudnu izbacio iz kuće? pitao je voditelj

Foto: printscreen/ youtube Hype TV

-Nije me izbacio, ja sam sama otišla. Pozvala sam svoju prijateljicu, pokupila sve stvari i otišla. odgovorila je ona

-Čak si rekla da te je trudnu čupao za kosu, jel to istina? direktno je pitao voditelj

-Ma to je došlo do nekih trzavica ne nešto toliko preveliko. izjavila je Aleks

-Kako danas opisuješ Filipa? pitao ju je voditelj

LAGALA SAM

-Ako mi veruješ ja ne razmišljem o njemu, sada stvarno imamo dobar odnos zbog deteta. Ja kažem on je kao prijatelj fenomenalan, kao partner mislim da nije dovoljno dobar. izjavila je Nikolić

-Da li ti je to greška ili ti nije greška? voditelj pitao

-Nije mi greška, ja sam dobila jednog anđela iz tog odnosa sa njim i ona je meni centar sveta. izjavila je Aleks

-Da li je istina da si branila Filipu da viđa dete? pitao ju je voditelj

Foto: printscreen/ youtube Hype TV

-Nikada u životu, znam da je to pričao. On nije mogao da se pomiri sa nekim stvarima pa je to pričao iz besa. rekla je Aleksandra

-Šta je laž, da li je laž da si ti njemu branila da vidi ćerku ili je laž da te je on trudnu čupao za kosu? pitao je voditelj

-Laž je i jedno i drugo. rekla je Aleksandra

LAGAO JE

-Zašto ste lagali oboje? pitao je voditelj

-Toksičnost, sujeta, povređen ego, toliko loših stvari. rekla je Aleksandra

-A što si ti onda slagala da te je on čupao? pitao je voditelj

-Pa eto tako, tako mi došlo u tom trenutku i to sam uradila – rekla je Aleksandra za Hype TV,

Šta je još ispričala u emisiji Pretres pogledajte u nastavku.

STROGO JE ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA U CELOSTI ILI NJEGOVIH DELOVA BEZ NAVOĐENJA I LINKOVANJA IZVORA HYPETV.RS!

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner