Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

Aleksandra Mladenović snimala VRUĆE scene sa Vukom Kostićem

Objavio: RHT
30/01/2023 11:00 PM

Aleksandra Mladenović je objavila novu pesmu “Ničija” koja se pojavljuje u seriji “Ubice mog oca”. Spot za pesmu sniman je sa glumcem Vukom Kostićem.

Foto: Printscreen YOUTUBE/GRAND MAGAZIN TV GRAND/YOUTUBE/ALEKSANDRA MLADENOVIC OFFICIAL

Pevačica je priznala da joj je tokom snimanja bilo neprijatno zbog ranije izjave da je Kostić “mnogo dobar frajer”. Iako se nije ranije susretala sa snimanjem takvih scena, Mladenović je ipak uživala u saradnji sa profesionalcem.

“Snimanje vrućih scena sa Vukom Kostićem bilo mi neprijatno” – priznala Aleksandra Mladenović

Pevačica Aleksandra Mladenović izbacila je novu pesmu “Ničija” koja je rađena za seriju “Ubice mog oca” i u spotu se pojavljuje i glumac Vuk Kostić. U jednoj emisiji, Aleksandra je priznala da joj je bilo neprijatno zbog snimanja takvih scena sa Vukom, s obzirom na to da je pre dve godine izjavila da on jedan od najboljih frajera na sceni.

Iako je pevačica rekla da joj je bilo neprijatno, ona takođe priznaje da je uživala u snimanju i saradnji sa profesionalcem. “Bilo mi je neprijatno, ali uživala sam u snimanju sa profesionalcem kao što je Vuk. Nikada nisam imala takvo iskustvo, uglavnom je to bilo nešto ležernije”, rekla je Aleksandra u emisiji “Ekskluzivno”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner