Background adbanner
calendar

Utorak 27. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DOK SVI BRUJE O ODNOSU LUNE I MARKA, PAR SE ODLUČIO NA NEOČEKIVANI POTEZ! Fanovi u neverici, evo šta su uradili! (FOTO) “Prijovićka NEMA HARIZMU!” Tiktoker Mijat Stanojević OPLEO po pevačima! Otkrio da zarađuje BRDO PARA! (VIDEO) MAJA I STANISLAV SU SE POMIRILI?! Ovaj detalj napravio opštu pometnju na društvenim mrežama! (FOTO) OLUJA U SRBIJI POČINJE ZA SAT VREMENA! HITNO UPOZORENJE RHMZ-A! Ovi delovi naše zemlje biće na udaru! PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA SREDU 29. AVGUST! Ne propustite emisiju PRETRES, gost je Hajrija Ramadani! BOJ NA KOSOVU SE DESIO 1964. GODINE, ANA KARENJINA JE PESNIK, A SOFIJA JE GLAVNI GRAD MAKEDONIJE?! Blam veka Slađe Lazić! ANELI AHMIĆ SE SKINULA, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Na zategnutom telu bi joj pozavidele mnoge žene! (FOTO) BORA ČORBA JE U KRITIČNOM STANJU! Ovo su najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan frontmen “Riblje Čorbe”! SUTRA JE VELIKA GOSPOJINA! Praznik žena i majki! Ispoštujte ove običaje, a jedno nikako ne smete da radite! PONAŠANJE BENA AFLEKA ZGROZILO FANOVE ŠIROM SVETA! Evo kako je javno postupio prema blizancima Dženifer Lopez! OTKRIVENO OD ČEGA BOLUJE BORA ČORBA! Evo šta je opstruktivna bolest pluća! Ovo su prvi simptomi, a najugroženije je ova grupa ljudi! CITY HYPE: Anđela Šparavalo zaplakala zbog oca! Sanja Vučić ne može da dočeka koncert Tee Tairović! MILOŠ BOJANIĆ DONEO NEOČEKIVANU ODLUKU! Pokrenuo novi biznis van Srbije, pa iznenadio mnoge Posle BRUTALNOG NAPADA Uroš Stanić se HITNO OGLASIO na mrežama! Opisao u KAKVOM JE STANJU (FOTO) TAKSA OD SEDAM EVRA, OTISAK PRSTA I FOTOGRAFISANJE NA GRANICI! U omiljena letovališta više nećete moći tek tako, ovo su nova pravila ULASKA U EU! Veliko SLAVLJE u DOMU Milice Milše! Prošlo je već 25 godina, podeljene POSEBNE FOTKE! A onda se oglasila ONA!

“Lično JA sam SASTAVLJAO SPISKOVE!” Aleksandar Vulin se oglasio o HAJCI posle Severininog ZADRŽAVANJA na SRPSKOJ GRANICI

Objavio: RHT
27/08/2024 11:58 AM

Aleksandar Vulin se oglasio o HAJCI posle Severininog ZADRŽAVANJA na SRPSKOJ GRANICI

Potpredsednik Vlade Srbije reagovao je na hajku koja se povela protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučiča.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Aleksandar Vulin oglasio se o slučaju hrvatske pevačice Severine koja je u nedelju uveče zadržana nekoliko sati na srpskoj granici.

“Sav ološ koji misli da Srbi nemaju ni državu, ni samopoštovanje mogao se uveriti u suprotno kada im je na našim granicama rečeno da nisu dobrodošli. Nekima zato što su pevali o Orićevim klanjima Srba na Božić. Nekima zato što su prebijali našu decu na koncertima. A na mrežama psovali srpsku majku, pevali da im ne može niko ništa jer: ‘Jači smo od Srbije’.

“Halakali kako su pokazivali simbole Velike Albanije, slavili Antu Gotovinu. Na spiskovima koje sam lično sastavljao kao ministar policije i kao direktor BIA. I uz naredbu predavao nadležnim organima bilo je stranih državljana koji su u Srbiju dolazili da učestvuju u nasilnim protestima. Ali i narko-bosova od kojih i sada strepe od Sarajeva do Prištine i Skoplja. A u Srbiji smo im oduzimali vozila i vraćali ih peške preko granice”, izričit je bio Vulin.

Severina Vučković
Foto: ATA Images

Ovo se odnosi i na one koji su govorili da je Srbija genocidna.

“Nemojmo zaboraviti, stavio sam na spisak uz meru obavezno zadržavanje i pojačana kontrola i poslanike iz Skupštine Crne Gore koji su glasali da je Srbija genocidna. Na spiskove sam lično stavio Srbe koji nose cveće na grob šiptarskim ubicama. I brojnim ustašama  koji u Vukovaru pevaju “Juri i Bobanu”, a onda bi da dođu u Bač i još jednom nam pljuju u lice.”

“Neki su molili LIČNO”

“Svi do jednog su cvilili i tražili da im se zabrana skine i svi do jednog su govorili da ima gorih od njih. Da nisu mislili to što su pevali i pričali. I svi do jednog su kukali da im zabrana uzima novac ili ih ometa u upravljanju imovinom koju poseduju u Srbiji. Neki su molili lično, neki preko menadžera, a neki i preko premijera svojih država”, rekao je potpredsednik Vlade Srbije.

Aleksandar Vulin se oglasio o HAJCI posle Severininog ZADRŽAVANJA na SRPSKOJ GRANIC

“Mnogi su pokušavali tajno da dođu do Aleksandra Vučića koga su javno pljuvali. Spiskove sam pravio ja po zakonu i po savesti i žalim što im se nisam više posvetio, jer vidim koliko ološa je nepravedno zaboravljeno. Aleksandar Vučić o tome nije bio pitan niti je trebao da bude”, zaključio je Aleksandar Vulin.

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner