Background adbanner
calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LJUBAVNICI BEZ IMALO STIDA! Ostavio trudnu ženu koja se RAZARA NAKON PREVARE, a on javno naskače na drugu, gledaoci šokirani prizorima! “POSTOJI RIZIK DA NAŠA EVROPA UMRE” Nikad dramatičnije upozorenje Makrona – bloku se crno piše?! JODŽIR U ZAGRLJAJU NAJPOŽELJNIJIH SRPSKIH STARLETA! Poznati influenser usijao društvene mreže novom objavom! Ovaj trio niko nije očekivao! (FOTO) UPRAVO SAOPŠTENO! Tojota investira 500 miliona dolara u električne taksije! HYPE PAPARAZZO! Snežana Đurišić napravila HAOS U CENTRU GRADA?! ŠOK SNIMAK (VIDEO) “BIO SAM NA DIDIJEVOJ ŽURCI KADA SAM IMAO ŠEST GODINA..” Ispovest mladića od kojeg ćete se naježiti! Do detalja opisao sve! ANELI NAPUŠTA RIJALITI?! Donela neočekivanu odluku! Ne može više da izdrži! Sada je konačno! (VIDEO) KRAJ DRAME NA VRAČARU! Muškarac pretio da će dići ruku na sebe, napao radnike, a potom i policiju! TRUDNA MILICA HITNO MORALA NA ULTRAZVUK! Evo u kakvom je stanju njena beba nakon stresa koji proživljava svakodnevno zbog sramne javne prevare! (FOTO) HORMON RASTA ZA DECU STIGAO U SRBIJU! Oglasio se RFZO, pa objasnio zbog čega se desila nestašica ovog leka u apotekama! NOVI DETALJI AFERE “JAHTA”! Evo kako je navodno Boba Živojinović dva puta prodao isto plovilo zbog čega je saslušan u tužilaštvu! LJUBA PANTOVIĆ BILA MUŠKARAC DO 17. GODINE?! Dobila i poziv za vojsku, a kada je otišla na porođaj doživela je ŠOK! HITNO SAOPŠTENJE U VEZI GUGLA! Otkriveno šta kompanija razmatra KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Večiti rivali sankcionisani nakon incidenata na derbiju! Platiće debelu kaznu, ovo je nedopustivo! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) “MOJA SLABA TAČKA SU ŽENE!” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ”, Stanislav Krofak: Maju sam ISKULIRAO, Natašu nisam PROGANJAO, a Miona je PROPALA sa Ša

“Ogroman podsticaj saradnji i daljem razvoju između Mađarske i Srbije!” Vučić OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE na staničnoj zgradi!

Objavio: RHT
03/10/2024 3:48 PM

Vučić OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE na staničnoj zgradi!

Predsednik Srbije uputio se danas ka Subotici, tačnije ka Železničkoj stanici u ovom gradu koja se radi.

Video/TANJUG/printscreen

Aleksandar Vučić vozom je stigao na stanicu i počeo da obilazi staničnu zgradu. Radnike je pozdravio na kineskom jeziku, a potom je izneo svoje impresije.

“Zgrada mi deluje čisto i uredno. Prekoputa je park, i mađarski konzulat. Mnogo je lepo ovde”, naglasio je predsednik.

“Ovo će biti ogroman podsticaj saradnji i daljem razvoju između Mađarske i Srbije. U Srbiji se obično kaže da vam niko uspeh neće oprostiti, ali postoje stvari koje nismo mogli ni da sanjamo. O ovoj brzo pruzi ga ćemo da budemo brži od Mađara, to je malo ko mogao da poveruje. Ja sam zahvalan našim kineskim prijateljima zato što bez njih, njihovog truda i rada ne bismo mogli ovakvu brzinu rada da dostignemo. Suština je da smo uz pomoć Kineza završili ovu prugu godinu dana ranije. Zahvalan sam njegovoj ekselenciji Li Mingu”, izjavio je Vučić i dodao kako je zahvalan Kinezima.

“Hoću da se zahvalim ljudima koji su na ovome radili, vama Bakiću iz Subotice, ministru Vesiću, vama ekselencijo. Mi Srbi u Srbiji smo naš deo završili. Dana 24. novembra ćemo napraviti veliku proslavu, pridružiće nam se i Viktor Orban. Šta bih ja bez mog brata i prijatelja. Narode, spremite se, iz Beograda do Subotice za sat i deset minuta, da ne verujete”, rekao je Vučić.

Vučić OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE na staničnoj zgradi!

“Ponosan sam na sve što smo napravili. Ovo je neverovatan uspeh, ovo se ne gradi svaki dan. Moramo u Banat da ulažemo. Da krenemo da gradimo od Pančeva, preko Miloševa, Kikinde, da povežemo Čokulj i Suboticu. Onda sam ostaje Sombor i Vrbas. Kasnije i Sombor-Subotica, ali mnogo to para zahteva. Nadam se izvanrednim vestima za našu zemlju u narednih 48 sati”, zaklučio je predsednik.

Sa druge strane, ambasador Kine u Srbiji, gospodin Li Ming, kaže da je ovaj projekat simbol čeličnog prijateljstva između Srbije i Kine. 

“Ova stanica koja je otvorena još davne 1862. godine, sada je konačno modernizovana i preuređena. Imam jednu veliku primedbu na ovu stanicu, kao što imam primedbu na to što sa nama nije Balint Pastor. Ovde ste videli natpise na srpskom i engleskom jeziku. Srećan sam zbog toga, ali nam ovde nedostaje mađarski jezik, svidelo se to nekom ili ne. Ovde nam je mađarski jezik, važniji nego engleski”, rekao je Li Ming.

Hypetv.rs V.M./Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner