Background adbanner
calendar

Sreda 18. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OVO MESTO JE BLOKIRANO!” Dačić o bombi koja je pronađena u blizini Skupštine Srbije, otkrio da li postoji opasnost za ljude i objekte u okolini! PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA SUTRA, 19. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Pevačica Olja Karleuša iznosi sve KARTE NA STO! Goca Lazarević i njen menadžer OTKAZALI SU KONCERTE pre nego što su i zakazali! “MONSTRUM JE MALA REČ” TRUDNA Milica objavila PRIVATNE PORUKE sa Terzom nakon JAVNE PREVARE JANJUŠ JAVNO REKAO DA MU BRAT IMA TUMOR! Nakon što je objavio rezultate, otkrio da li ulazi u rijaliti! (FOTO) SERGEJ TRIFUNOVIĆ PONOVO UHAPŠEN?! Glumca privela splitska policija nakon što je napustio sud! Evo šta se desilo! PRETI KATASTROFA ZBOG MOGUĆIH POPLAVA! Na snazi je najveći stepen uzbune! Gradonačelnik izdao poziv građanima EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV: OGLASILA SE SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: “Do sad smo bili u MUP-u…” MIROSLAV ILIĆ I NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVALI ZAJEDNO! Ovako je izgledao susret dve velike zvezde! (VIDEO) MEGA IZNENAĐENJE! Dve muzičke zvezde ukrštaju glasove! Saša Mirković najavio DUET Lukasa i Mire Škorić OGLASIO SE ĐOVANI BAJRAMOVIĆ NAKON HAPŠENJA! Pevač ne krije da je imao veze sa nedozvoljenim supstancama! OPERISAN SAMIR RAMOVIĆ: Poznato stanje bivšeg učesnika! Najbliži se oglasili KO IMA 40 GODINA STAŽA DOBIJAĆE PUNU STAROSNU PENZIJU? Ukidaju se penali za privremeno penzionisanje?! “On je VELIKI PREVARANT I NARKOMAN!” Poznati pevači OSULI PALJBU po uhapšenom Đovaniju! (VIDEO) CITY HYPE! Dragica Zlatić priznala ko joj je simpatičan sa javne scene! Ivan Gavrilović nikad iskrenije o Desingerici! Mara Carica priželjkuje da stane na ludi kamen! (video) PRONAĐENA BOMBA KOD SKUPŠTINE SRBIJE! Teška oko 250 kilograma – na licu mesta hitne službe

VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: Zahtevam od svih državnih organa – učinite sve da Sergej Trifunović bude pušten na slobodu i vraćen u Srbiju! (VIDEO)

Objavio: RHT
18/09/2024 11:27 AM

Vučić zahteva puštanje Trifunovića

Aleksandar Vučić se oglasio na svom Instagramu rekao je da zahteva da se izbore za pravdu i slobodu Sergeja Trifunovića.

instagram/buducnostsrbijeav

Pre nekoliko dana videli smo opštu hajku protiv države Srbije. Organizovanu spolja, iznutra, samo zato što je jedna estradna umetnica iz Hrvatske zadržana više desetina minuta na graničnom prelazu. Nije pritvarana, nije hapšena, nije maltretirana. Isti ti iznutra i spolja ćutali su kada je advokat Berić iz Beograda bio utamničen na 15 dana. Samo zbog nekakve pesme objavljene na njegovom ličnom fejsbuk profilu. Juče je priveden, uhapšen i daleko od graničnog prelaza odveden Sergej Trifunović, čovek koji je moj politički protivnik, osnivač “Pokreta slobodnih građana” – poručio je i dodao:

Vučić zahteva puštanje Trifunovića

Građanin je Srbije, državljanin naše zemlje uhapšen, da niko nije dobro razumeo zbog čega. Pre svega, zahtevam od predstavnika vlasti u Srbiji da svim diplomatskim kanalima pokušaju da se izbore za pravdu, da se izbore za slobodu Sergeja Trifunovića. Apelujem na hrvatske vlasti da razumeju da utamničenje Srba ne vodi stvaranju boljih odnosa i ne želim da izgovaram teške reči i kvalifikacije koji su oni zbog nekoliko desetina minuta zadržavanja govorili o Srbiji. Samo molim i zahtevam od njih da se ponašaju racionalno i da Sergeja Trifunovića što pre puste na slobodu – rekao je Vučić.

Podsetimo, bivši predsednik “Pokreta slobodnih građana” i glumac Sergej Trifunović u noći između ponedeljka i utorka uhapšen na graničnom prelazu Bajakovo, pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku zbog objava na društvenim mrežama u kojima pominje hrvatske policajce.

Hypetv.rs  S.S.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner