Background adbanner
calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! UROŠ OBJAVIO EKSPLICITNE FOTKE STANIJINOG DEČKA! Nastao opšti haos, sve izneo javno! (FOTO) DIKLOFEN JUČE HITNO POVUČEN IZ PROMETA, A EVO I ZAŠTO! Oglasila se Agencija za lekove, ovo su svi detalji! CITY HYPE: Ekskluzivni intervju Miroslava Ilića povodom odlaska Bore Đorđevića! Milica Pavlović o ljubavi, letnjoj sezoni i predstojećim koncertima VAŽNO OBAVEŠTENJE POVODOM SAHRANE BORE ČORBE! Grupa “Riblja čorba” se obratila zvaničnim saopštenjem! (FOTO) EVO KAKO JE ZORANA PAVIĆ SMRŠALA 30 KILOGRAMA! Ovu namirnicu strogo izbegava GOGA SEKULIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM MUŽEM NA VRAČARU! Nakon udesa se ne odvaja od nje, čuva je kao malo vode na dlanu! Uki Q ŠOKIRALA NAVODIMA da je PRETRPELA NASILJE OD LUKSA! U CarCastu sa Va Vanom opisala DETALJE! (VIDEO) BORA ČORBA SINA MOLIO ZA OPROŠTAJ?! Ovo mu je Boris zamerio, a jedno vreme nije, čak, ni razgovarao sa ocem?! Za sve je kriva jedna stvar! POPULARNI GLUMAC ŠOKIRAO SVOJOM ISKRENOŠĆU! Miloš Biković ogolio dušu o svom detinjstvu ANA RAJKOVIĆ OBJAVILA FOTKU TEK ROĐENE ĆERKE! Žena Predraga Rajkovića oduševila pratioce, ovo je važan trenutak, komentari samo pljušte! (FOTO) “Skinuo je MASKU za DISANJE i POPEO SE NA BINU!” Bora Čorba je potom učinio POSEBAN GEST na ovom KONCERTU! BESPLATNI PREGLEDI BEZ KNJIŽICE! Evo šta ćete moći da proverite u nedelju na preventivnim zdravstvenim pregledima Bajaga i članovi BENDA uputili POSLEDNJI POZDRAV Bori Čorbi! “Hvala ti što si…” DOČEK ZA PREDSEDNIKA SRBIJE U MALOM ZVORNIKU! Vučić na ručku sa ribolovcima (FOTO) NAŠLA NAČIN DA UVEĆA BUDŽET! Jelena Golubović odlučna u nameri da otvori Onlyfans nalog ŠAH-MAT Saše Mirkovića! Otkrio kada kreće rijaliti “IMANJE” i poslao PORUKU KONKURENCIJI! (FOTO)

PREDSEDNIK SRBIJE U PODRINJU! Aleksandar Vučić u obilasku mlekare Spasojević “Zapis Tare”

Objavio: RHT
06/09/2024 10:49 AM

Aleksandar Vučić u obilasku mlekare!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Crvicu, kod Bajine Bašte, gde obilazi porodičnu kompaniju, mlekaru Spasojević “Zapis Tare”.

foto: tanjug/video/prinscreen

Predsednik Srbije stigao je u Crvicu, kod Bajine Bašte, gde obilazi porodičnu kompaniju, mlekaru Spasojević “Zapis Tare”. Pored predsednika, prisutni su i ministar trgovine Tomislav Momirović i ministar poljoprivrede Aleksandar Martinović.

foto: tanjug/video/prinscreen

Osnovna delatnost kompanije je prikupljanje mleka, njegova prerada i proizvodnja mlečnih proizvoda. “Zapis Tare” je zaštićena robna marka Mlekare Spasojević za mleko, sireve i mlečne napitke. Proizvodi sa robnom markom „Zapis Tare” napravljeni su od mleka koje potiče sa obronaka planina Tare, Povlena i Zlatibora i osvajači su brojnih medalja na sajmovima. U skoro tri decenije rada ova kompanija je postala prepoznatljiva po izuzetnom kvalitetu i širokoj paleti proizvoda. 

Aleksandar Vučić u obilasku mlekare!

foto: tanjug/video/prinscreen

Firma ima 80 zaposlenih, dnevno prerađuje oko 20 tona mleka koje otkupljuje od 250 do 300 domaćinstava. Mlekara Spasojević je prepoznatljiva po podršci proizvođačima mleka u cilju povećanja broja grla i količine kvalitetnog mleka.

Hypetv.rs/alo/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner