Background adbanner
calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OD DANAS JE KRENULA SA RADOM HYPE PRODUKCIJA SLOVENIJA!” Saša Mirković objavio radosne vesti, pa uputio čestitke svima koji su za to zaslužni! (FOTO) “ŽIVOTNI PORAZ BI MI BIO DA IMAM DETE SA ALEKS ILI DALILOM”Dejan Dragojević šokirao EKSKLUZIVNO! Jovana Matijević OŠTRO O VEZI Anite i Anđela! “Povezivali su me sa Rankovićem!” (VIDEO) U POTPUNO NOVOM IZDANJU! Đoković neprepoznatljiv stigao na trening Srbije (FOTO) “ON JE BRUKA I SRAMOTA! OSTAVLJAM GA!” Trudna Milica Veličković definitivno stavila tačku na odnos sa Terzom zbog plavuše: “Posle tri dana je pokazao ko je i šta je!” KAJA OSTOJIĆ SE, IPAK, UDAJE DANAS PO ČETVRTI PUT?! DEKORACIJA ĆE BITI CRNA?! Pevačica pokazala kako će izgledati, pa objavila fotku verenika! (FOTO) HAOS IZMEĐU TEODORE I BEBICE! MACANOVIĆ DEMOLIRAO SVE PRED SOBOM! Uhvatio je sa drugim, pa povraćao od muke! HYPE TV PROGRAM za ČETVRTAK, 12. SEPTEMBAR! Miki Đuričić gostuje u emisiji “Karte na sto” ISTINA O MAJI I STANISLAVU! PUKLA TIKVA ZBOG LOVE!? Starleta progovorila o 15.000 evrića :”Ja sam u šoku” VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA UNUTRAŠNJOST SVOJE LUKS JAHTE! Pevačica se opustila, pa unajmila i privatnu kuvaricu! (FOTO) CAR KONAČNO SVE PRIZNAO! PROGOVORIO O POMIRENJU SA MAJOM! Ovo je cela istina, više nije mogao da izdrži: “Drago mi je!” Ko je sve ranije bio ELITA?! Sada se ovako zove SKANDALOZNI RIJALITI, a nekada je taj POJAM ZAISTA IMAO SMISLA CITY HYPE: Joca Stefanović zaljubljen do ušiju u devojku Ivu Bojanović! Tiktokerka Kiki Star o pomirenju Marinkovića i Kulićeve VANREDNO UBACIVANJE: MARIJA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U RIJALITI nakon SKANDALA NA PARKINGU TELEVIZIJE PREMINUO LEGENDARNI PEVAČ! Porodica neutešna! ANU RAJKOVIĆ RAZAPELI NA MREŽAMA NAKON POROĐAJA ZBOG OVOGA! Hitno se oglasila nakon brutalnog napada! Ovo neće trpeti! (FOTO)

VUČIĆ SA ISAKOM: Molim vas da se osećate kao kod svoje kuće!

Objavio: RHT
11/09/2024 12:37 PM

Vučić sa Isakom

Predsednik Izraela Isak Hercog boravi danas u zvaničnoj poseti Srbiji gde ga je ugostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Obraćanje Aleksandra Vučića:

Photo: Milos Tesic/ATAImages

Kakve odnose imate sa nekim uvek se vidi u teškim trenucima. Srpski narod je uvek bio uz jevrejski narod, tokom najtežih godina Drugog svetskog rata, kao i pre, ali i danas, kada čini mi se to nije nimalo jednostavno – rekao je Vučić.

Vučić sa Isakom

Vučić ističe da u Beogradu i Srbiji ne postoje nikakvi izlivi antisemitizma.

I vaši sportisti ovde igraju na domaćem terenu, osećaju se kao kod svoje kuće. Mi smo danas pričali o svim važnim pitanjima, o međusobnoj saradnji, i ono što smo dogovorili, a videćete posle i potpisivanje više sporazuma, za nas je od ogromnog značaja sporazum o slobodnoj trgovini sa Izraelom – rekao je predsednik Vučić. 

Vučić je rekao da imamo ogroman prostor za saradnju u umrežavanju inovacionih ekosistema i naučno-tehnološkoj saradnji, kao i u privrednoj saradnji.

 Imamo veliki broj izraelskih turista u Srbiji, a zahvalio sam predsedniku Izraela i na podršci koju imamo za Ekspo. Istovremeno, obavestio sam ga i o svemu što se zbiva na Kosovu i Metohiji. Ne bih druge ljude uvlačio ono što je naš odnos prema situaciji u našoj zemlji. Ali i to je bila tema naravno – istakao je Vučić.

 Ponosan sam na to što smo mogli da im budemo druga kuća. Mi smo razgovarali o svim važnim pitanjima – rekao je Vučić. 

 Predsednik Hercog me je upoznao sa situacijom u Izraelu i na Bliskom Istoku. Dogovorili smo se da pomognemo srpskog dečaka da on bude pušten kući, Alan Dohen, jer ga drže kao taoca. Tu je i njegova majka sa nama i ja molim da jedan život možemo da spasimo. Zahvaljujem se predsedniku Hercogu na ovoj poseti. Molim vas da se osećate kao kod svoje kuće. Mi smo razgovarali o svim važnim temama i iskazao sam zahvalnost što Izrael nije podržao rezoluciju protiv Srbije – istakao je predsednik Vučić. 

Hypetv.rs  S.S.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner