Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
6 MAGIČNIH PREDMETA KOJI PRIVLAČE NOVAC! Pare će vam same puniti novčanik, evo šta rešenje za sve vaše probleme (ŠOK VIDEO) SKANDAL! SOFIJA PRETUČENA? NOS U FLASTERIMA, lice pokriva naočarima – Šta se dogodilo rijaliti učesnici? “ANESTEZIJA NIJE DELOVALA!” STRAVIČNI DETALJI ABORTUSA MILJANE KULIĆ: Lekari su rekli da se plod NIJE RAZVIO za 3 NEDELJE ni MILIMETAR!” “Tu pesmu bih OBRISALA!” Zera iskreno u “CarCastu sa Va Vanom” otkrila da se zbog ovog hita POKAJALA (VIDEO) ĐOKOVIĆ U FINALU TURNIRA U ŠANGAJU! SVETSKA ZVEZDA ISKOPIRALA DESINGERICU NA NASTUPU?! Reper se skinuo nasred bine, pa uradio ovo! Hit snimak kruži mrežama! (VIDEO) EKSKLUZIVNO! Zera PRVI PUT O DEČKU u CarCastu sa Va Vanom: “Malo je SMOTAN!” Pevačica POCRVENELA: “Naljutiće se što ovo pričam…” SRPSKA TIKTOKERKA SAZNALA DA IMA RAK! Ono što je uradila je sve šokiralo KONTRAVERZNI REPER POSLAO SKANDALOZAN ZAHTEV POLICIJI! Paf Didi spreman je na sve da bi izašao iz zatvora, na ovo niko ne može da ostane imun! “Nikad neću naći PRAVOG MUŠKARCA!” Zašto se Sara Stanković RAZOČARALA u jači pol?! Progovorila o SVAĐAMA SA SESTROM: “Koristim sve njene stvari…” (VIDEO) IVANA PANZALOVIĆ U VRELOM IZDANJU! Glumica se skinula u minijaturni kupaći kostim, (FOTO) DOJAVE O BOMBAMA PONOVO UZDRMALE ŠKOLE! Đaci napustili objekte, na terenu specijalni timovi Erdogan saopštio sjajne vesti za naše građane! “RADIMO NA TOME DA GRAĐANI USKORO PUTUJU U TURSKU SAMO SA LIČNOM KARTOM” MILJANA SE SLOMILA, UPLAKLANA SVE PRIZNALA O ZOLI:”Kaže on da nije na dugme, ne može da dolazi…” Poznati glumac zaintrigirao sve objavom! Pričao da se RAZVODI, bio u CENTRU SKANDALA, a sada tvrdi: “Nemam taj LUKSUZ da…” (FOTO) ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆA I ERDOGANA! Srbija i Turska potpisuju ključne sporazume: “Dogovorili smo da proširimo saradnju u oblasti vojnog sektora”

ALEKSANDRA NIKOLIĆ BLISTA, NE SKIDA OSMEH! Zapalila društvene mreže! Niko ne veruje kako izgleda! ŠOK IZDANJE (FOTO)

Objavio: RHT
11/10/2024 8:52 AM

Aleks zaplila društvene mreže

Aleksandra Nikolić je podelila niz fotografija na svom Instagramu. Bivša rijaliti učesnica  se pohvalila linijom i pokazala kako njeno telo izgleda nakon trudnoće.

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

 Aleks je obajvila i fotografije na kojima pokazuje celo telo. Ona je pozirala, napravila je niz fotki koje su zapalile društvene mreže.

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Aleks zaplila društvene mreže

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Ona ne krije da joj je veoma stalo do fizičke lepote, te nastoji da izgleda što bolje, na čemu vredno radi.

Aleksandra se porodila se u aprilu ove godine i na svet donela ćerkicu Leonu. U jednom momentu je nabacila koji kilogram, ali sada je u top formi.

Nikolićeva se bacila na treninge i zatezanje mišića. Atraktivna brineta je odlučila da napravi najbolju verziju sebe i vredno radi na sebi. Njeni fanovi su oduševljeni njenim fotkama.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S.S.

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o  Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su već puštene u prodaju na tickets.rs.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner