Background adbanner
calendar

Subota 2. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MUK U BELOJ KUĆI! Bračni par Erski privukao pažnju učesnika ”Elite”, Zola odmah pecnuo Aleksu: Ako se… (VIDEO) PRIJA SE OGLASILA NAKON INCIDENTA NA KONCERTU U ZAGREBU RHMZ IZDAO DVA NAJNOVIJA UPOZORENJA! Najjači udari se očekuju u ovim delovima Srbije IMA 140 KILOGRAMA, I TVRDI DA MOŽE DA OSVOJI BAŠ SVAKOG MUŠKARCA. Evo kako joj to polazi za rukom (FOTO) INCIDENT NA PRIJINOM KONCERTU! Dečko pao sa bine, hitno ga izveli, u pomoć pritekla i Aleksandra! HITNA DISKVALIFIKACIJA! Ova učesnica je MOMENTALNO proterana iz rijalitija! NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA! MREŽE SE USIJALE ZBOG ŽENE SA NAJVEĆIM JAGODICAMA NA SVETU (VIDEO) ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA KONCERT PA SE OBRATILA NJEMU! VUČIĆ O SNIMKU MIKETIĆA: “Neko pozove drugare, šmrče kokain i sam se snima, i na kraju sam opet ja kriv!” “NEĆEŠ IZGRADITI SREĆU NA TUĐOJ NESREĆI!” Isprozivali Amidžićevu trudnu devojku (FOTO) POŽAR U ELITI! Nastala OPŠTA PANIKA, DOZIVAJU OBEZBEĐENJE! (VIDEO) Skandal u Holivudu! Margo Robi ne želi da snima nastavak filma “Barbi” Oglasio se bivši rijaliti učesnik PA OPLEO PO TEODORI BALZAK! NIJE JE ŠTEDEO! “Prva devojka mu se UDAVILA” Ovo su sve NESREĆNE LJUBAVI Nenada Aleksića Ša Marko Marković dao svoj sud! Evo šta ima da kaže o Aniti i Matori, i kako on gleda na JANJUŠEV LJUBAVNI TROUGAO! ZORICA HRABRA MLADA ŽENA U AMERICI RADILA 2 POSLA, PA OBJAVILA KOLIKO JE ZARADILA! Jedni se RASPAMETILI, a drugi kudili (VIDEO)

AKO SE NALAZITE MEĐU OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKOVA, VI STE VEOMA INTALIGENTNA OSOBA!

Objavio: RHT
14/03/2023 5:00 PM

Ako se nalazite među ova tri horoskopska znaka, vi se ističete po svojoj intaligenciji, važite za veoma pametnu osobu.

Foto:Pinterest

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju. Ljubopitljivi su po prirodi, pa ih interesuje veći broj oblasti, iako su najposvećeniji umetnosti. Inteligentni su, pa otuda i dolazi njihova duhovitost i dosetljivost. Iz tog razloga su okruženi ljudima koji umeju da vode dubokoumne razgovore, a isto tako biraju i pametne životne saputnike sa kojima mogu da razgovaraju o svemu, jer njih prazni razgovori ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji stvar koju njihov pogled i naglašeno šesto čulo ne mogu da otkriju. Oni uvek žele da osete dubinu, da zavire ispod površine i da pronađu istinski smisao života. Nemojte pokušavati da manipulišete njima, zato što i oni rade isto, pa lako mogu otkriti tuđe namere.

Strelac

Ljubopitljivi baš kao i Blizanci, uvek imaju potrebu da saznaju nešto više i umeju da deluju prilično neozbiljno. Međutim, mnogo vešto procenjuju svaku situaciju. Društveni su i znaju kako da se nose sa ljudima. Na prvi pogled mogu da dobiju simpatije od svih ljudi iz okoline i da procene ko je kakav. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sopstveni intelekt do kraja života.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner