Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

AKO SE NALAZITE MEĐU OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKOVA, VI STE VEOMA INTALIGENTNA OSOBA!

Objavio: RHT
14/03/2023 5:00 PM

Ako se nalazite među ova tri horoskopska znaka, vi se ističete po svojoj intaligenciji, važite za veoma pametnu osobu.

Foto:Pinterest

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju. Ljubopitljivi su po prirodi, pa ih interesuje veći broj oblasti, iako su najposvećeniji umetnosti. Inteligentni su, pa otuda i dolazi njihova duhovitost i dosetljivost. Iz tog razloga su okruženi ljudima koji umeju da vode dubokoumne razgovore, a isto tako biraju i pametne životne saputnike sa kojima mogu da razgovaraju o svemu, jer njih prazni razgovori ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji stvar koju njihov pogled i naglašeno šesto čulo ne mogu da otkriju. Oni uvek žele da osete dubinu, da zavire ispod površine i da pronađu istinski smisao života. Nemojte pokušavati da manipulišete njima, zato što i oni rade isto, pa lako mogu otkriti tuđe namere.

Strelac

Ljubopitljivi baš kao i Blizanci, uvek imaju potrebu da saznaju nešto više i umeju da deluju prilično neozbiljno. Međutim, mnogo vešto procenjuju svaku situaciju. Društveni su i znaju kako da se nose sa ljudima. Na prvi pogled mogu da dobiju simpatije od svih ljudi iz okoline i da procene ko je kakav. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sopstveni intelekt do kraja života.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner