Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROVERENO NAJBOLJI TRIK koji će vas ODMAH RASHLADITI: Ne košta ni dinar NAPADNUTA ŽENA IVANA MARINKOVIĆA! Evo ko je tukao i čupao za kosu! PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO)

AFERA BUJANOVAC PONOVO TRESE ELITU: Janjuš sumnja da je Aneli radila kao ANIMIR DAMA gde i Aleks

Objavio: RHT
30/01/2024 11:11 AM

O aferi Bujanovac se već godinama se priča u rijalitiju, a neke od devojaka su i radile kao animir dame u jednom klubu. Jedna od njih je i Aleksandra Nikolić. Počele su i spekulacije da je i Aneli Ahmić bila jedna od tih devojka, što je Marka Janjuševića počelo da kopka.

Foto: Printscreen YouTube

Janjuš upitao Aneli da li je bila u Bujanovcu, ona mu otkrila da ne zna ni gde se to nalazi, a on je i dalje bio sumnjičav.

– Ja kad sam nervozna ja se ne iskaljujem na tebe, ti si nešto nervozan večeras – rekla je Aneli.

– Kad nam bude mirna glava moći ćemo lakše da nastavimo, samo polako opusti se, sve će da se reši – rekao je Janjuš.

Foto: ATAImages

– Čuj ti on stavio našu sliku iz Bujanovca a mi bili u pabu u Sarajevu, ja ne znam ni šta je Bujanovac, o čemu se radi tu, ne znam šta tamo rade? -pitala je Aneli.

– Sad se kao ti praviš luda, ne znaš gde je Bujanovac, o tome se ovde pričalo i ti se sad praviš luda. Evo da te pitam jel si ti bila u Bujanovcu? -pitao je Janjuš.

– Pa jel ti znaš neki grad u Hrvatskoj, evo da ti kažem, tako ni ja ne znam gradove u Srbiji, nikad tamo u životu nisam bila -rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner