Background adbanner
Background adbanner

Adrijana Lima se potpuno transformisala! (FOTO)

Objavio: RHT
22/06/2021 3:44 PM

Manekenka je prikazala stil buntovne tinejdžerke, a publici se veoma dopalo.

Adriana Lima-Foto:Printscreen Instagram

Nekadašnja srpska snajka i prestižni Viktorijin anđeo, Adrijana Lima iznenadila je publiku neverovatnom transformacijom, koja joj je odlično pristajala.

Na sebi je imala trendi, šarene komade dizajnerske odeće, a kosa joj je bila prošarana ljubičastim, plavim i žutim pramenovima, što je dodatno odavalo utisak buntovne tinejdžerke.

Ispod fotografije su se nizali pozitivni komentari, kako Lima izgleda bar petnaest godina mlađe, ali ovo ekscentrično izdanje bilo je samo za novu kampanju koju je Adriana prihvatila.

Svakako se nije nadala da će se na društvenim mrežama napraviti ovolika pometnja u vezi sa njenim izgledom, te nakon pozitivnih rekacija možda i odluči da napravi drastičnu promenu imidža.

Kako se vama dopada ovo Limino izdanje?

Izvor: Glossy

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x