Background adbanner
Background adbanner

Aca Lukas: To je sramota! Pevač napao sve pevače koji mole za pomoć, a imaju milione!

Objavio: RHT
31/03/2021 8:00 PM
Aca Lukas, Foto:Prinscreen

Pevač Aca Lukas, sinoć je bio gost u emisiji kod Ognjena Amidžića i tim povodom započeo je priču za brojne teme iz svog privatnog života koje zanimaju javnost, svom privatnom životu i brojnim temama koje su se provlačile kroz medije, a tiču se pevača.

Lukas se prvo osvrnuo na izjavu koja je najviše odjeknula u medijima, a to je sramotno ponašanje pojedinih pevača koji traže pomoć od države, a osvrnuo se i na Čedu Čvorka.

– Daleko od toga da ja njih ne cenim, to su ljudi koji su sa mnom radili, javili su se za pomoć oni koje ne treba da se jave, to je sramota, pevači, zvezde traže pomoć, užas. Evo na primer Čeda Čvorak, on je lik koji je poslednji put nešto snimio i izdao 2000. godine. Na osnovu čega on traži pomoć, za koje delo, šta? Sramota stvarno – rekao je iznervirano Lukas.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x