Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Aca Lukas: To je sramota! Pevač napao sve pevače koji mole za pomoć, a imaju milione!

Objavio: RHT
31/03/2021 8:00 PM
Aca Lukas, Foto:Prinscreen

Pevač Aca Lukas, sinoć je bio gost u emisiji kod Ognjena Amidžića i tim povodom započeo je priču za brojne teme iz svog privatnog života koje zanimaju javnost, svom privatnom životu i brojnim temama koje su se provlačile kroz medije, a tiču se pevača.

Lukas se prvo osvrnuo na izjavu koja je najviše odjeknula u medijima, a to je sramotno ponašanje pojedinih pevača koji traže pomoć od države, a osvrnuo se i na Čedu Čvorka.

– Daleko od toga da ja njih ne cenim, to su ljudi koji su sa mnom radili, javili su se za pomoć oni koje ne treba da se jave, to je sramota, pevači, zvezde traže pomoć, užas. Evo na primer Čeda Čvorak, on je lik koji je poslednji put nešto snimio i izdao 2000. godine. Na osnovu čega on traži pomoć, za koje delo, šta? Sramota stvarno – rekao je iznervirano Lukas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133