Background adbanner
Background adbanner

Aca Lukas sprema SPEKTAKLE po Srbiji!

Objavio: RHT
15/06/2021 2:44 PM

Folker je nedavno objavio autobiografsku knjigu „Ovo sam ja”, a sada planira veliku turneju po Srbiji.

Aca Lukas-Foto:Printscreen/Hypetv.rs

Aca Lukas započeo je godinu radno jer je već u prvom mesecu 2021. izdao album „Uspavanka za ozbiljne bebe”, zatim je nedavno završio autobiografsku knjigu „Ovo sam ja”, priprema i seriju, a ono čemu se možda i najviše raduje jeste muzička turneja.

Lukas i „Folk haus bend” napraviće najveću žurku na Balkanu već 2. jula u Priboju, zatim dan posle publika će ga videti na stadionu u Novom Pazaru, 6. jula pevaće za Vranjance, 9. za Kragujevčane, a 10. jula završiće turneju u Ubu na Gradskom trgu.

Podsetimo, na prvom Acinom koncertu posle pandemije koronavirusa, brojne poznate ličnosti okupile su se na jednom beogradskom splavu gde je napravio pravi spektakl. Njegovi sinovi, Lazar i Andrej, prvi put su tada javno izašli sa devojkama na tatin koncert, a kako smo saznali, i za predstojeće koncerte Lukas planira da iznenadi publiku.

Izvor: 24sedam

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x