Background adbanner
Background adbanner

ACA LUKAS ISKRENO O UTISCIMA POSLE KONCERTA: “Imao sam mnogo koncerata u karijeri ali ovaj koncert je bio vrhunac, sve je bilo na svetskom nivou”! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/11/2022 3:36 PM

Po drugi put ove godine u krcatoj Štark Areni, virtuozni Aca Lukas je sa maestralnim Folk House bendom napravio još jednu najveću žurku na Balkanu u nizu, proslavio svoj 54. rođendan i sve ostavio bez teksta.

Foto: HYPETV

Lukasov muzički opus broji mnošto hitova, koncerata i nastupa za pamćenje ali koncert koji se desio sinoć, 3.11 u organizaciji Hype produkcije, nadmašio je i najveća očekivanja, a superstar Aca Lukas je tim povodom rekao:

“Imao sam mnogo koncerata u karijeri ali ovaj koncert je bio vrhunac, sve je bilo na svetskom nivou, sve je bilo tako dobro da ja nemam reči, od organizacije do ozvučenje, predobro. Svaka čast Hype – u, svaka čast meni, svaka čast nama. Mi smo svi jedno. Saša Mirković i ja smo taj tandem koji je toliko dobar da u ovoj zemlji nemamo konkurenciju. Očigledno ih zato sve boli što radimo zajedno. Na večerašnjem koncertu snimale su se i scene za film i seriju “Kafana na Balkanu”, malo sam se plašio, nisam znao kako će publika da reaguje ali je na kraju bilo fenomenalno i mislim da će ta scena biti “boli glava”.

Foto: HYPETV

Već tradicionalno se atmosfera sa koncerata Ace Lukasa pamti i prepričava dugi niz godina, ali ovaj koncert je odneo pobedu donevši novitete na raznim aspektima – bina i ozvučenja kao i audio – vizuelni doživljaj su bili na svetskom nivou dok je Lukas svojim vokalnim sposobnostima još jednom dokazao zašto je najveća muziča zvezda na Balkanu.

hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x