Background adbanner
calendar

Sreda 1. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MONSTRUOZNO! Popila šaku tableta, pa poljubila svoju bebu! Stravični detalji pokušaja suicida Marije Malivuk KONLI NAJBOLJI SAIGRAČ U NBA LIGI: Košarkaš Minesote nosilac laskavog priznanja Povredio se Srđan Babić! Junak Srbije PROPUŠTA EP!? MILJANA SE NAPILA, PA SPOPALA MARINKOVIĆA! BIVŠA DEVOJKA REPERA RAZVEZALA JEZIK!? Novi blam, Ša obrukan, pravi dramu zbog para!?PROVALJEN! TRAGIČNE VESTI: Preminuo srpski trener u 54.godini ŠOK U MADRIDU – ALKARAZ ELIMINISAN! OVO DO SADA NIJE VIĐENO! NIKAD GORE BLJUVOTINE! MIONI SE POVRAĆA OD NENADA! Gadosti od kojih ne može da dođe sebi, evo šta joj je tražio ASMIN POZVAO POLICIJU! Očekuje hitnu reakciju MUP-a! Prijavio Aneli, Situ i Jasminu Ahmić! Durdžić primoran da preduzme DRASTIČNE MERE PEVAČICA O RAZVODU:”Bez ikakve pompe,bez štampe” PRIZNAO! STEFAN USILJANIN ŠOKIRAO VANJU LAKATOŠA PITANJEM U EMISIJI! “Zašto kriješ da imaš decu i da si oženjen?” Pevač: “Volim ih!” “BEŽAO SAM DA ME NE ODVEDU U DOM!” Vanja Lakatoš preživeo HOROR: “Majka je bila tri meseca u zatvoru, a otac šest meseci!” STAJE NA LUDI KAMEN! Aca Sofronijević se ženi lepom doktorkom, sve zakazano! GALA VESELJE ZA 400 ZVANICA! DARKO LAZIĆ PRIZNAO DA VOLI PERVERZIJE: “Kupio sam u radnji sa “igračkama za odrasle” i onu ljuljašku što visi sa plafona” ĆERKA STANISLAVU TRAŽI DEVOJKU!? Maja ima da poludi kada sazna! Evo šta se dešava u spoljnjem svetu “JANJUŠ JE BOLJI U KREVETU OD CARA” Maja Marinković progovorila! Evo ko joj je NAJVEĆA ŽIVOTNA GREŠKA

SRPSKE INFULENSERKE NA MILANSKOJ NEDELJI MODE! Evo kako su izgledale i čime su to privukle pažnju!

Objavio: RHT
26/09/2022 9:50 PM

Milanska nedelja mode otvorena je ovog septembra, a petodnevni kalendar manifestacije vratio se na nivoe pre pandemije kovida 19, sa 68 pista, 104 prezentacije i 30 događaja.

FOTO: instagram

Iako je brend D&G poznat po svojim ekstravagantnim revijama svake godine, smatra se da je ovogodišnja bila najspektakularnija do sada.
Za kolekciju proleće/leto 2023, koja je nastala u saradnji sa Kim K, modeli su nosili niz različitih, uglavnom crnih, ali i belih, srebrnih i leopard print haljina – sve to dok je u pozadini bio pušten video Kim kako jede, pazite sad – špagete.

Revija je otvorena zvukom kliktanja fotoaparata i reči paparacija koji viču “We love you Kim!“, sa mnoštvom bliceva, dok su Kriss JennerKhloé Kardashian i Kimina ćerka North pružali podrške iz prvog reda.

Sama Kim nije bila deo zvaničnog otvaranja, već se pojavila tek kasnije, u toku finala događaja, izlazeći ispred svetlucavog ekrana u crnoj šljokičavoj haljini, zajedno sa dizajnerima Domenicom Dolceom i Stefanom Gabbanom. Njih troje su se kao savršeni tandem poklonili publici, podižući Kim K sa statusa zvezde, to jest, poznate ličnosti, na status modnog dizajnera.

Čitava kolekcija bila je ispunjena ličnim pečatom Kim K, i to se zaista moglo videti. Sve od “uništenih” teksas komada, veoma uskih korseta i bodi silueta, do oversized kaputa, i “KIM” čokera. Primetili ste da se na reviji našlo mnogo tamnih boja, gde je crna preovladavala, što zapravo predstavlja žalost nad smrću kraljice Elizabete II, koja se nedavno dogodila.

Kolekcija je nekoliko dana pred događaj predstavljena u vidu tizera, kada je izbačena najnovija reklamna kampanja brenda D&G, pod nazivom “Ciao Kim“. Kim je u videu prikazana u punom italijanskom glamu koji je tipičan za njihove filmske zvezde, sa blajhanom plavom kosom, i crnom čipkanom haljinom, okružena hordom paparacija.

Reviju su pratile brojne poznate face, između ostalih Kloi Kardašijan, Mikele Morone, Monika Beluči, Alesandra Ambrozio, Kris Džener, ali i brojne svetske influenserke i trendseterke. Šou je iz publike pratila i jedna Srpkinja – naša poznata blogerka Ena Čubrilo, svima poznatija kao Ena Luna.

Pročitajte još

Ena se pojavila u efektnom izdanju koje nije moglo da prođe nezapaženo, a naravno – od glave do pete bila je u D&G brendu.

Ona je izabrala helanke/hulahopke sa cvetnim dezenom, kao i duži, odlično skrojen sako istog dezena – u živim, upečatljivim nijansama crvene, žute, narandžaste i roze boje.

Tamara Kalinić, takodje srpska blogerka je pokazala novu frizuru na nedelji mode u Milanu

Tamara je napravila pravu promenu imidža nakon što se ošišala na kratki bob.

Tamara se trenutno nalazi na Nedelji mode u Milanu i tom prilikom je pokazala novu frizuru. Reč je o kratkoj bob frizuri koja pristaje svim generacijama.

A najmladja medju nasim influenserkama jeste Anastasija Grujic, koja je takodje izazvala paznju svojim stajlingom, takodje je bila medju posetiocima najpoznatije nedelje mode.

BONUS VIDEO:

Hype tv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner