Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

NIKOLINA PIŠEK ŠOKIRALA SVE Nakon smrti supruga ponovo u VENČANICI, komentari se nižu! (FOTO)

Objavio: RHT
18/02/2023 12:59 AM

Svi su komentarisali da po svemu sudeći strašni udarci nisu ostavili vidljive ožiljke na Nikolinin fizički izgled, te da voditeljka jako lepo izgleda.

Foto: Instagram

Nikolina Pišek jako retko govori o svojoj ljubavi prema istoričaru umetnosti Vidoju Ristoviću, ocu svoje mlađe ćerke Une Sofije, koji se iznenada preminuo u maju prošle godine.

Bračni par živeo je skladno, doduše na dve adrese u Beogradu i Zagrebu, ali nikada za sve godine zajedničkog života, nije se ništa ružno moglo čuti o njihovom odnosu. Istina Nikolina nije mogla da se odrekne života u svom rodnom gradu, Vidoje takođ

Foto: Instagram

e te su vrlo često bili razdvojeni, to međutim nije naštetilo njihovoj ljubavi.

Nakon medijskog prepucavanja sa bivšim svekrom, Mišom Grofom, Nikolina je rešila da se povuče iz medija i na Instagramu kači objave samo vezane za posao ili ćerku.

Zaposlila se na jednoj domaćoj televiziji kao voditeljka, dok povremeno radi i na reklamama, posebno onim vezanim za društvene mreže. Upravo takva jedna promocija navela ju je da ponovo obuče venčanicu.

Svi su komentarisali da po svemu sudeći strašni udarci nisu ostavili vidljive ožiljke na Nikolinin fizički izgled, te da voditeljka jako lepo izgleda.

BONUS VIDEO;

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner