Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLESNI SE VRAĆAJU IZ GRČKE” Cela Evropa beleži povećan broj obolelih od korone! “SME CAR DA DOĐE U BEOGRAD, ALI NE SME DA SE JAVI MENI I DA KAŽE ‘DOŠAO SAM DA TI POPUŠIM K**AC’” Kristijan otkrio da se Car KRIO u Srbiji? NEOČEKIVANO! Svi zanemeli zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) LETELO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je isterivala iz stana” GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se”

7 MILIONA PREGLEDA: Javila šefu da je bolesna i otišla na spavanje.Kada se probudila usledio je ŠOK! (VIDEO)

Objavio: RHT
07/03/2024 4:45 PM

Screenshot: TikTok/7 MILIONA PREGLEDA

7 MILIONA PREGLEDA

Tiktokerka Miš objavila je na svom profilu priču koja je ubrzo postala viralna prikupivši gotovo sedam miliona pregleda.

“Kad sam javila na poslu da sam bolesna legla sam da spavam.Kada sam se probudila i ugledala šefa kako stoji u podnožju mog kreveta govoreći da je došao po mene”

@mishyymbabyy

im forever haunted by this interaction #uncomfortable #boss #fyp #girlhood

Miš, koja je tada radila u restoranu, objasnila je u sledećem videu šta se dogodilo. Živela je s cimerom čija je spavaća soba bila na prvom, a njena na drugom spratu. Njen cimer otišao je u dvorište da svira gitaru i ostavio otključana vrata.

Tog dana, Miš se javila da je bolesna, te da ima probleme sa želucem, ali na njen užas, kad se probudila, ugledala je svog šefa kako stoji pored kreveta. Njen šef je tvrdio da je pokucao na vrata, ali pošto su bila otvorena, odlučio je da uđe.

“Ja ću te odvesti na posao”

“Hej, hej, znam da si javila da si bolesna, ali možda jednostavno ne želiš da voziš, pa ću te ja odvesti, a onda možeš da radiš dalje”, prisetila se šta joj je šef rekao.

Odgovorila mu je da nije u redu što se pojavio u njenoj kući bez najave i dozvole. Ispričala je kako je nekoliko nedelja kasnije dobila otkaz, a da stvar bude gora, na dan kad je dobila otkaz njen bivši je jajima gađao restoran misleći da će Miš morati da počisti nered.

Njena priča izazvala je burne reakcije.

“Je li tvoj šef stvarno mislio da je ovo u redu? Nadam se da si pozvala policiju”, napisao joj je jedan pratilac, a ona mu odgovorila: “Nisam, ali volela bih da jesam, iako stvarno ne mislim da bi oni nešto mogli da promene.”

BONUS VIDEO:

(Hypetv/Index/NK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner