Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN MARINKOVIĆ PRETUČEN?! Narko-dileri ga zbog dugova prebili?! Isplivali jezivi detalji “RASKINUO SAM SA DEVOJKOM” Gagi Đogani u suzama, nije mogao da izdrži “KAKO ĆEMO BEZ NJEGA, TEŠKO NAM JE” Goca Džehverović u suzama, ne može da se smiri GLEDAOCI ZGROŽENI! KAČAVENDA SKOČILA DA BIJE UROŠA! Haos u rijalitiju: “Sprečite nasilje” LOVA DO KROVA! Ova 4 horoskopska znaka će plivati u parama! KALINIĆ RAZVOD KRIO GODINU DANA?! Isplivali novi šok detalji, evo kod koga trenutno živi HARIS DŽINOVIĆ IZNEO SVE DETALJE O NOVOJ LJUBAVI NAKON ROČIŠTA SA MELINOM SVE OTKRIO! Pevač sve priznao PUKLA 100.000 EVRIĆA ZA OPERACIJE! Pevačica je ulošila čistavo bogatstvo u svoj izgled! MELINA ŠOKIRALA IZJAVOM O ĐINI:”Kao što vidite, nas dve se potpuno razlikujemo” TINA IVANOVIĆ POKAZALA TELO! Pevačica u šestoj deceniji izdominirala – izvadila SILIKONE! Stesala se i zategla evo na koji način! (FOTO) “MOJ BRAT NIJE DIGAO RUKU NA SEBE! SEKTA JE KRIVA” Vivijen iznela priču koja ledi krv u žilama: “Našli su ga golog i bosog” OD RUŽNOG PAČETA DO LABUDA! Razvojni put Slađe Lazić Poršeline! Užička Stanija bi ove fotke zapalila! “BEOGRAD DANAS PRAVI RAZLIKU” Predsednik Srbije poručio: “Srećan sam što postajemo sve atraktivniji i uskoro Srbiju niko neće moći da pretekne” VUČIĆ ODGOVORIO NA PROVOKACIJE MILA ĐUKANOVIĆA! “I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom, JA JE VOLIM, A ON JE MRZI” UŽIVO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA SRBIJE: “Imamo mnogo novca na računa, ali su zahtevi ljudi postali veći” VUČIĆ OTVORENO O PRIJATELJSTVU SA BIN ZAJEDOM! Prisetio se ove šeikove rečenice – “rekao sam mu da sam IMAO SAN”

50 CENT RASKRINKAVA DIDIJA! Objavio skandaloznu fotku i uputio šok poruku, SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA!

Objavio: RHT
30/09/2024 6:30 PM

50 Cent raskrinkava Didija

photo: printscreen/youtube/The Late Show with Stephen Colbert/X/50cent

50 Cent raskrinkava Didija

Kurtis Džekson, poznatiji pod imenom 50 Cent, radi na dokumentarnoj seriji o optužbama protiv Šona Didija Kombsa, koja će biti dostupna na Netflixu. Na “X”-u je najavio ovaj projekt, pa iskoristio priliku da ismeje Didijevu situaciju.

“Uskoro stiže! LOL”, napisao je reper uz fotku bočice bebi ulja na kojoj piše “Diddy oil”, aludirajući na činjenicu da je u Didijevim vilama policija pronašla više od 1000 bočica bebi ulja i lubrikanata.

Photo: Printscreen X/50cent

Dok Didi čeka suđenje za reketiranje, trgovinu ljudima i se**sualno zlostavljanje, mnoge nakon objava 50 Centa zanima njihova prošlost i zašto su u svađi.

Sve je počelo 2006.

50 Cent se nikada nije ustručavao da kaže ono što mu je na umu, pa je izneo da smatra da je Didi znao za ubistvo Notoriusa B.I.G.-a 1997. U svojoj pesmi “The Bomb”, 50 Cent repuje o ubistvu Bigija Smolsa, i kaže da Didi zna ko ga je ubio. Ipak, ove tvrdnje su neosnovane, i nema dokaza koji bi sugerisali da je Didi bio upleten u Bigijevo ubistvo. Didi je kontinuirano poricao bilo kakvu upletenost.

Svađa oko votke

50 Cent i Didi su zasebno imali poduhvate u industriji alkohola. Didi je suvlasnik Ciroca od 2007, a 50 Cent je osam godina kasnije postao zastupnik Effen Vodke.

“Puff’s čak ni nije votka. To je grožđe i piše ‘napravljeno s votkom’, znate šta govorim? Effen se pravi od pšenice iz Holandije i destiluje se pet puta tako da ima puno manje šećera. To je pravi način. A kasnije, kad vas zaboli glava jer ste popili punu bocu Ciroca… Rekao sam vam da sam pametniji”, rekao je 50 Cent.

Poziv u šoping

50 Cent tvrdi da mu je Didi jednom ponudio da ga odvede u šoping. “Rekao mi je nešto pre mnogo vremena na venčanju Krisa Lajtija. Rekao mi je da će me odvesti u šoping. Pogledao sam ga i rekao: ‘Šta si upravo rekao? Pusti me čoveče, pre nego što učinim nešto. Nateraćeš me da upropastim venčanje.’ Ne. To je nešto što dečko kaže devojci”, prepričao je 50 Cent događaj. Didi je potvrdio da ga je zvao u šoping: “Mislio sam da mu treba odeća.”

Didi je nakon toga negirao da su u svađi. “On me voli. Ne vidite da me voli? Stvarno mislite da je to mržnja? Znate da me voli”, rekao je Didi u emisiji The Breakfast Club. Ranije je tvrdio da Didi ne zna šta govori. Kada mu je rekao da “trebaju da se zabavljaju”, 50 je izjavio da mu je bilo neprijatno.

Didi je nastavio da ga moli da budu prijatelji

“On i ja bismo mogli biti prijatelji, ali, on to ne želi. Želim biti njegov prijatelj kako bih ga mogao naučiti svemu što znam, kako bi bolje zarađivao s obzirom na to da ja najviše zarađujem”, kazao je Didi i našalio se: “Yo, 50 Cent, molim te, budi moj prijatelj. Slamaš mi srce. Molim te, budi mi prijatelj.”

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Miljana Kulic krije da je abortirala! Aneli mi je smestila diskvalifikaciju!” Marija Malivuk

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

402
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner