Background adbanner
calendar

Četvrtak 17. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARIJA I JOVANA UHVAĆENE! Evo šta su radile misleći da ih niko ne snima, sada je sve jasno (VIDEO) “Svako ko NAPUNI MARAKANU – JA MU SKIDAM KAPU!” Mirković o predstojećem koncertu Ace Lukasa: “Posle Nove godine puštamo karte u prodaju!” TUČA UČESNICA U RIJALITIJU! Jelena Golubović nasrnula na cimerku, polivanje, udaranje i psovke, gledaoci u šoku! LIDER HAMASA UBIJEN! Izrael objavio rezultate DNK testa ISPLIVALE FOTKE DŽENIFER LOPEZ BEZ FOTOŠOPA I FILTERA! Ceo svez zanemeo, pevačica će doživeti nervni slom LIJAM PEJN SE BACIO SA TERASE HOTELA! Novi jezivi detalji smrti, pokrenuta momentalna istraga! “MIROSLAV ILIĆ HRANI ACU LUKASA” Saša Mirković podelio urnebesne kadrove: Šou u najavi! (FOTO) OSNOVAC DONEO PIŠTOLJ U ŠKOLU NA NOVOM BEOGRADU? Stigla hitna prijava, navodi se da je pokazivao oružje drugarima u toaletu JANJUŠ OTKRIO DA JE ZALJUBLJEN U OVU UČESNICU! Objavio njenu fotku javno, javnost u šoku, SKANDALČINA! (FOTO) ANELI AHMIĆ ĆE PROPASTI U ZEMLJU! Raskrinkano pravo lice, procurile skandalozne fotke u javnost, sve isplivalo na videlo! Ne propustite novi SHOWBLIZ, sve će PRŠTATI OD ZABAVE! Hype TV program za PETAK 18. OKTOBAR! PRONAĐENA OTETA DECA IZ RUMUNIJE! Oglasio se i ministar Dačić i otkrio detalje “SVAKI DAN ME JE TUKAO” Naša pevačica stravično MALTRETIRANA, ostala i bez krova nad glavom ŽENU UDARIO RETROVIZOR AUTOBUSA kod Hrama! “Jaukala je od bolova zbog nekog preloma!” UŽAS I STRAVA U ČAČKU! Muž izbo ženu nožem pa preplivao Zapadnu Moravu! MAJA LIJE SUZE ZBOG SLAĐE PORŠELINE! Zabila joj nož u leđa, kreće HAOS I PAKLENA OSVETA, u sve umešan i ovaj muškarac

Orlić uručio Vučiću Zlatnu medalju za zasluge povodom Dana BIA

Objavio: RHT
17/10/2024 12:18 PM

22 godine od osnivanja BIA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje obeležavanju Dana Bezbednosno-informativne agencije – 125. godišnjice od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove.

Direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Vladimir Orlić uručio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću jubilarnu Zlatnu madalju.

Foto: TV Tanjug tv/printscreen

Zasluge prvog stepena povodom obeležavanja Dana i 22 godine od osnivanja BIA. On je na svečanosti izjavio da će pripadnici BIA učiniti sve da Srbija ostane slobodna, suverena i nezavisna zemlja. I zahvalio na podršci pojedincima i institucijama. Sa kojima je BIA imala, kako je rekao, izvanrednu saradnju, a posebno predsedniku Vučiću:

22 godine od osnivanja BIA

“Pre svega i pre svih, gospodine predsedniče, da zahvalimo Vama na podršci koja je bila za nas najznačajnija. Koja se tiče ne samo nas neposredno iz BIA, uslova za rad u njoj, uslova za život njenih pripadnika i njihovih porodica – već na tome što, kako mi to sa velikim ponosom svake godine na ovom mestu kažemo, našu državnu građevinu, našu Srbiju, mi danas možemo da čuvamo kao suštinski i istinski slobodnu, suverenu i nezavisnu zemlju ponosnih ljudi”, istakao je Orlić. Istakao je da će pripadnici BIA učiniti sve što je do njih, da Srbija ostane upravo takva.

“Da uvek bude slobodna, da uvek bude ponosna, da nikada ne služi tuđim, već da samo bude okrenuta našim državnim i nacionalnim interesima”, naveo je Orlić. On je rekao da Srbija pre svega mora da traje. “I nije lak posao da to obezbedimo, ne postoji vreme u kom je taj posao lak i jednostavan, a danas u doba velikih izazova, kriza koje iz temelja potresaju bukvalno čitav svet – taj je posao još izazovni. I zato taj posao moraju da rade najbolji”, istakao je Orlić.

On je pripadnicima BIA poručio da je posebna čast i privilegija deliti tu službu sa njima. “I mi ćemo to da uradimo baš onako kako smo obećali i jednim drugima i svojoj voljenoj zemlji. Tako da baš svako na ovom svetu zna da naša služba jeste naša zakletva, da ćemo tu zakletvu da sprovedemo u potpunosti”, naveo je direktor BIA. Istakao je da će se truditi da svakog dana pomere onu granicu uspeha u profesionalnom radu i da urade sve da naša Srbija “ne samo traje, nego da u svakom od tih novih dana ona bude još snažnija i još uspešnija”.

Hypetv.rs/ S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner