Background adbanner
calendar

Četvrtak 2. Maj, 2023

“1000 SKIJA ZA NAŠU DECU”: M:tel podržao veliku akciju Omladinskog centra Jahorina!

Objavio: RHT
26/10/2022 12:05 PM

U prostorijama Ruskog doma na Jahorini, juče je upriličena donacija skija koju je deci i mladima u ime kompanije m:tel darovala generalni direktor ove kompanije, Jelena Trivan.

Foto: Printscreen M:tel

Probuditi interesovanje kod najmlađih za bavljenje sportom i slobodno vreme provoditi na planini i čistom vazduhu ideja je vodilja Olimpijskog centra Jahorina da realizuje akciju „1.000 skija za našu decu“. Promovišući sportski duh i prave životne vrednosti ulažući na pravi način u zajednicu u kojoj posluje, kompanija m:tel rado se odazvala pozivu OC Jahorina da se pridruži akciji, darujući stotinu skija mališanima, budućim skijašima.

Generalni direktor kompanije m:tel Jelena Trivan izrazila je veliko zadovoljstvo što ima priliku učestvovati u još jednoj akciji za najmlađe.

-Kompanija m:tel stub je privrede Republike Srpske i zbog toga osećamo veliku potrebu da budemo u svemu onome sto može da pomogne običnom čoveku koji ovde živi. Jedan od stubova privrede je i Olimpijski Centar Jahorina koji je postao regionalni i evropski brend, zbog čega nam je izuzetna čast što možemo da učestvujemo u zajedničkim aktivnostima, kako kao pokrovitelj zimskih i letnjih sezona tako i kao pokrovitelj velikog broja manifestacija koje organizuje, od kojih moram da istaknem Jahorina Ultra Trail, ali i akciju „Hiljadu skija za našu djecu“. Došavši na čelo kompanije m:tel želela sam da pokažem običnim ljudima da smo uvek uz njih, uz našu akciju „Niste sami“, ali i mnogim drugim društveno odgovornim akcijama pokazujemo spremnost da budemo na usluzi našeg naroda, kao i da se nađemo svugde gde smo potrebni. Kompanija m:tel spremna je i da pokrije sve preostale potrebe ove akcije, do njenog samog kraja ukoliko se akciji ne odazovu i ostale društveno odgovorne kompanije, kako bismo na taj način omogućili svakom detetu da ove zime proskija – rekla je Jelena Trivan.

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner