Background adbanner
calendar

Subota 15. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA PRED POČETAK EVROPSKOG PRVENSTVA Policija zatvorila fan zonu zbog sumnjivog predmeta “KAO DA JE POD NEKIM MAGIJAMA” Sita Ahmić otkrila stravične detalje drame sa Asminom: Evo šta se zapravo dešava iza kamera! NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Nakon porođaja doživela ŠOK, hitno se oglasila, evo šta se desilo! DARA BUBAMARA JE NEKADA SASTAVLJALA KRAJ S KRAJEM! Pevačica danas živi na visokoj nozi, kupa se u parama DRAMA U HOTELU SRPSKE REPREZENTACIJE Trojica muškaraca upala, antiteroristička jedinica ih odmah uhapsila! MILJANA KULIĆ POD CRNOM MAGIJOM! Otkrila surovu istinu! Traži pomoć od Marije! IZNENAĐENJE U ODBRANI Piksi odabrao tajnog aduta protiv Engleza HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Bilal Brajlović se TAJNO OŽENIO! Evo ko je devojka kojoj je dao svoje prezime (FOTO) TRUDNICA ULAZI U RIJALITI!? Ništa je neće sprečiti da napravi haos u Beloj kući! DRAMA U EMISIJI! SRUŠILA SE USRED SNIMANJA! Potresna ispovest Dušice Grabović u “SHOWBLIZ”-u! “OTKRILI SU DA MI ĆERKA IMA AUTIZAM” Sita Ahmić s knedlom u grlu priznala: “Asminov otac je pisao da su mi deca mentalno retardirana” BAKA UZVRATIO UDARAC! Opšta pometnja, ne prestaje lom: “Šta njake ovaj Blamaž? Vučević: Ne smemo da zaboravimo heroje sa Košara zaslužne za osujećivanje NATO-a NOVI ESTRADNI RAT! VOJAŽ PONIZIO BAKU PRASETA! Nakon prozivki, javno mu se obratio:”Burazeru, to što je tebi propao biznis…” ”OSTAVILI SU ME KRVAVU U SNEGU” Dušica Grabović: Pola lica mi je bilo povređeno/SHOWBLIZ “JA BIH VOLELA DA JE IGRA” Sita raskrinkala sve o Anelinoj trudnoći, pa na kraju priznala “Znala sam prvi put kada je rekla…”

10 ZNAKOVA DA NA POSLU SEDITE PORED PSIHOPATE

Objavio: RHT
31/03/2023 11:59 PM

Fas, poznati novinar, doživeo je hakerski napad na svoj smartfon i imejl, kao i pretnje smrću od istog čoveka koji mu je hakovao račun. “Biznis insajder” piše da je Fas zbog ovoga napisao knjigu “The Bully Trap” kako bi pomogao ljudima da lakše prepoznaju psihopatske ljude na poslu.

Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

On predlaže uvođenje psihološkog testa prilikom zapošljavanja ili unapređenja radnika, tvrdeći da iako psihopate možda ne ispolje sve karakteristike, neće uspeti ni da prikriju bar neke od njih.

Fas navodi deset znakova koji ukazuju na to da je neko od vaših kolega možda psihopata. Jedna od karakteristika je da psihopate imaju sadističke motive i namere, te umesto da uspostave poštovanje, motivišu druge putem straha. Oni su majstori u uspostavljanju konverzacije, a njihove priče i komplimenti čine da drugi imaju visoko mišljenje o njima. Psihopate sebe vide kao centar univerzuma i žive kao paraziti, te imaju ogromno samopouzdanje koje je vidljivo čak i kada ih suočite sa dokazima.

Psihopate su patološki lažovi i kada počnu da lažu, nema kraja, jer ne brinu da li će neko otkriti njihovu laž. Oni smatraju da su izuzeti od društvenih pravila, iako se normalna pravila odnose na sve ljude. Fas tvrdi da su psihopate pravi majstori u manipulaciji, obmani i izvrdavanju, i da će vrlo rado prihvatiti sve zasluge kada je sve u redu, ali čim nešto krene po zlu, naći će žrtvenog jarca na koga će svaliti krivicu.

Fas ističe da su bihevioralni problemi psihopata vidljivi još od malih nogu, te siledžije na poslu su verovatno bile siledžije i u detinjstvu. Kako bi se sprečila pojava psihopata na radnom mestu, Fas predlaže uvođenje psihološkog testa za zaposlene.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner