TAJNA VRHUNSKOG UKUSA! Ovo morate da ubacite u torte i kolače
TAJNA VRHUNSKOG UKUSA! Ovo morate da ubacite u torte i kolače
Za vrhunsku poslasticu bitno je da ubacite kvalitetnu čokoladu! Takođe, jedna od tajni je sledeća. Ubacite kvalitetan kakao u prahu.

Sve je u tehnici “kuvanja” kakaa sa vodom ili drugom tečnošću, to će vam poboljšati ukus.
Zagrejte tečnost (vodu, kafu, mleko) do ključanja i u njoj rastvorite kakao. Ostavite da se ohladi pre nego što je dodate u testo. Ovaj postupak uklanja grudvice i daje torti bogatiji ukus.
Takođe, ako recept zahteva istopljenu čokoladu. Tako da možete dodati kakao u prahu u mešavinu čokolade i tople tečnosti.
TAJNA VRHUNSKOG UKUSA! Ovo morate da ubacite u torte i kolače
Međutim, ova tehnika nije pogodna za sve recepte. Naime, kao što su oni koji ne zahtevaju tečnost, ili kada je puter treba koristiti hladan.
Takođe, ne zamenjujte otopljenu čokoladu sa kakao prahom u receptima koji to ne traže.

Budite maštoviti i uživajte u stvaranju slatkih đakonija! Prijatno!
Ukoliko niste veliki ljubitelj deserta i preferirate slanu hranu, za vas smo danas spremili još jedan sjajan recept.