
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević (77) i dalje pleni svojim izgledom i energijom, a kako sama ističe, tajna njene vitalnosti leži u pažljivoj brizi o zdravlju i ishrani.
Sada je ona za Hype TV otkrila detalje njene ishrane.
– Ja ne jedem crni hleb, ne jedem beli hleb, pirinač, beli šećer, ne jedem pohovano, suhomesnato. Nikad ne zapržim kuvanu hranu. Meso jedem, ali retko. Puno jedem ribu – rekla je Verica Rakočević za „Hype TV“ i otkrila šta obično jede za doručak i večeru:
– Jedem kačamak za doručak, sardinu sa lukom za večeru. Ona je puna omega 3 masnih kiselina i joda. Jedem puno povrća, domaća jaja, koziji mladi sir i kozije kiselo mleko. Imam u dvorištu svoje jabuke, koje je samo kiša dotakla.
Radi vežbe za lice
– Što se nege tiče, ne koristim ništa što u sebi ima konzervansa. Koristim prirodne kreme od smilja, dosta ricinusovog ulja. Dosta ja vremena provodim u kupatilu. Imam i vežbe koje svakodnevno radim za lice, a decenijama idem i na različite tretmane, ali ništa što podrazumeva ubrizgavanje u lice, nikakvi hijaluroni, botoksi i slično. Probala sam ja to jednom pa sam izgledala kao da su me pčele izujedale i trebalo mi je godinu dana da se oporavim. Ubacivanje bilo čega u kožu i lice mi je odvratno. Moj savet iskustveno, nikada ništa u sebe i na sebe ne stavljajte što nije prirodno. – rekla je ona.
Hypetv.rs/M.K.
GLEDAJTE NAS!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na Instagramu, Facebook, Threads!