Background adbanner
Background adbanner

Ražnatovići slave godišnjicu: baka Ceca im odvela sina na Maldive kako bi oni proslavili sami (VIDEO)

Objavio: RHT
24/11/2022 4:45 PM

Da je Ceki super baka, dokazala je i danas, kada je čestitala sinu i snaji godišnjicu braka, treću po redu, sa dalekih Maldiva.

Foto: ATA Images

Ceca je okružena njihovim sinom, svojim unukom, kao i sa decom svoje sestre Lidija, koji su pošli đuture s njom na Maldive jer je važnost porodice već nekoliko puta isticala, pa tako retko putuje bez njih.

Okružena momcima, Ceca je slavljenicima poželela sve najlepše, a potom je nagovorila i malenog unuka Željka da mami i tati čestita ovaj važan datum, što je on i učinio.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Ceca
 • Unuci
 • U TRENDU

  CRNA HRONIKA

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x