Background adbanner
Background adbanner

KAKAV GEST! FUDBALSKI SAVEZ RUSIJE POSLAO PORUKU NAŠOJ REPREZENTACIJI PRED MEČ SA BRAZILOM:”BRAĆO VERUJEMO…”

Objavio: RHT
24/11/2022 2:32 PM

Srbija i Brazil igraju na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a tim povodom se našim “orlovima” obratila fudbalska reprezentacija Rusije, i to baš pred prvi meč ekipe Dragana Stojkovića Piksija u Kataru.

Foto: Screenshot Twitter

Podsetimo, rat u Ukrajini, ili kako Rusija to naziva, “Specijalna vojna operacija”,  uticao je i na sport, pa, primera radi, ruski klubovi i reprezentacije ne mogu da igraju tamičarske međunarodne mečeve.

Reprezentacija Ruske Federacije u fudbalu je, usred kvalifikacija za Mundijal, iz njih izbačena, baš pre nego što je trebalo da zaigra u baražu.

Ipak, “zbornaja komanda” ne sedi skrštenih ruku.

Poslala je poruku podrške našim “orlovima”, i to na srpskom jeziku.

– Srećno na Svetskom prvenstvu! Verujemo u vaš uspeh, braćo – objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu ruske fudbalske reprezentacije, i to uz grafičke prikaze zastava Srbije i Rusije, između kojih je srce.

Izvor: Večernje Novosti

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x