Background adbanner
calendar

Ponedeljak 6. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MLADI NAMERNO ŽELE DIJAGNOZU!? Svi trče kod psihologa i psihoteraputa, a ovo je razlog DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 6. MAJ: Evo kome stiže novac, a ko neće imati sreće u ljubavi HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Rijaliti učesnici potrčali u dnevnu sobu, ovo nisu očekivali VUČIĆ NA SASTANKU SA LI MINGOM: Poslednje pripreme za posetu predsednika Si Đinpinga! SVE SE TRESE OD STRASTI! Rešili sve da nadoknade, ljulja se krevet! NAPRAVILI DETE?! MAGIJSKO VEROVANJE, MOMCI ĆE TRČATI ZA VAMA! Uradite ovo na Đurđevdan i ljubav će doći, a zdravlje će se poboljšati PESMA “ĐURĐEVDAN” KRIJE JEZIVU PRIČU! Od ovog horora se ledi krv u žilama IZGUBILA HONORAR ZBOG DIVLJAČKOG PONAŠANJA! Zbog kršenja pravila snosi sankcije, muk u Beloj kući! Niko nije očekivao ovako nešto Nastavlja se prljava kampanja protiv predsednika Srbije: Novi talas napada na Vučića jer ne dozvoljava da se Srbi proglase za genocidni narod! HITNO NAPUSTILA RIJALITI! Ova učesnica je izbačena napolje! DOKAZ O NEVERSTVU, STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD!? KAMERE SU SVE SNIMILE! Lakić na stubu srama zbog Lejdi Di ALJKAVCI KOJI SU ZGROZILI JAVNOST! Zgadiće vam se život kada vidite šta rade Aneli i Janjuš! (FOTO) SI STIŽE U BEOGRAD: Peking ima jasne planove za udarac na Zapad “NISU ZNALI NA PRAVI NAČIN DA ME VOLE” Karleuša otvorila dušu o muškarcima: “Bili su iz pogrešnih razloga sa mnom” POTRESNE SCENE U RIJALITIJU! Bebica uništio Miljani uspomene od malog Željka, Kulićeva grca u suzama, ne može da dođe sebi POKUŠALI SVE DA PREVARE DA BI SE O NJIMA PISALO?! Prijatelj Branka Babića izneo šok detalje o njemu i Tačkastoj Mari i RASKRINKAO IH

NAPLAĆUJE ODNOSE 500 EVRA! Poznata folkerka podvodi muškarce na jodnoj egzotičnoj lokaciji!

Objavio: RHT
01/10/2021 8:33 AM

Tema elitne prostitucije, koja je pokrenuta pre nekoliko nedelja, izazvala je pravi haos u domaćoj javnosti i regionu. Svakim danom isplivavaju novi, šokantni detalji, za koje su glavni akteri saznanja mislili da se za njih nikad neće saznati.

Foto:Printscreen

Ovog puta beogradski mediji otkrili su da je – pored žene poznatog pevača koja se bavi podvođenjem devojaka, o čemu je već pisano – još jedna poznata dama i to pevačica, madam, ali je njoj specijalnost muška prostitucija. Madam je u višegodišnjem braku i njen muž ne zna čime se ona bavi.

Ona se, kako su medijima rekli upućeni, ovim unosnim biznisom bavi isključivo van granica Srbije. Najčešće mladićima ugovara seks na egzotičnom ostrvu, gde je razvila ovaj biznis i ima dugačak spisak klijentkinja.

Foto:Printscreen

Naime, pevačica sve detalje ovog posla s mladićima utanači pre odlaska na egzotično ostrvo, na koje ide često tokom godine jer joj biznis cveta. Oni koji znaju čime se bavi tvrde da joj u svemu ovome pomaže nekoliko godina mlađi ljubavnik, kojeg je uvela u biznis, o kojem njen muž ne zna ništa.

Nakon što se o svemu dogovore, madam u pratnji najčešće tri ili četiri mladića i ljubavnika odlazi na beogradski aerodrom, gde je više puta i bila viđena, iako se o tome gde ide i s kim do sada nije znalo više detalja.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner