Background adbanner
calendar

Utorak 30. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JA SAMO ŽELIM NORMALNU MAJKU SVOJOJ DECI” Nikica otkrio detalje života sa Sitom: “Ja bih život dao, radio dan i noć…” “SITA UCENJUJE I PRETI PRODUKCIJI! ANELI BI ODMAH BILA DISKVALIFIKOVANA KADA BI SE SAZNALO!” Skandalozni telefonski razgovor otkrio mračne tajne sestara Ahmić: Bivši progovorio o SVEMU ŠA POBEGAO IZ RIJALITIJA? Obezbeđenje uletelo u Belu kuću (FOTO) Zbog Igora Duljaja i Marko Jovanović odlazi iz Partizana SOFIJA RAJOVIĆ O BORBI ZA ZDRAVLJE:” Nisam mogla ni da pretpostavim da je to zapravo signal da sa mnom nešto nije u redu” NENADOVA BIVŠA ŽENA LJUBOMORNA NA MAJU ZBOG STANISLAVA!? Vanja sve iznenadila potezom, Nenad poludeo! IZNENAĐENJE! Rialda skinula producenta Kajli Minog:”Plakala sam danima i na kraju sam prihvatila ponudu” HYPETV PROGRAM ZA sredu 1. maj 2024! U emisiji “Pretres” – Vanja Lakatoš, a u “Trač kuvanju” – Sergej Pajić DUŠICA JE PRIZNALA DA JE POD DEJSTVOM VODILA EMISIJE? Isplivali detalji sa snimanja na HYPE televiziji KOJI trend za kosu je IN u 2024. godini! OGLASIO SE HARIS O NOVOJ DEVOJCI! Pevač sve priznao, niko nije očekivao ovakav odgovor! HARIS DŽINOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU? Nakon skandala, razvoda, pevač uživa kraj mlađe !? SVE PUCA OD STRASTI! POLOMILI KREVET! Maja i Stanislav u vreloj akciji, nikad žešće HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA GLASOVNE PORUKE ASMINA I SITINOG BIVŠEG: “ONA TE MOŽE OTERATI SAMO U GROB ILI U ZATVOR!” Nikica razvezao jezik “Zvala je policiju! Urlala je na majku svoju, nazvala je K*RVOM i optužila da ima S*KS sa mnom!” OVO SU BIOGRAFIJE NOVIH MINISTARA U VLADI! DAČIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO KONAKOVIĆU: “Nastavlja s napadima na Vučića, jer je razmontirao zloćudnu bošnjačku mašineriju”

JOVANA JEREMIĆ BRUTALNO ODGOVORILA SEKI ALEKSIĆ: Propala pevačica koja se bavi mahinacijama!

Objavio: RHT
25/01/2023 10:49 PM

Jovana Jeremić izazvala je gnev kod mnogih javnih ličnosti jer je iznela svoj stav o pojedinim ljudima s Kosova i Metohije koji su prodali svoju imovinu po basnoslovnoj ceni i došli u Beograd, te sada pozivaju na rat.

Foto: Printscreen Instagram

Ovo je šokiralo pevačicu Seku Aleksić koja se oglasila na svom Instagram storiju i uputila Jovani poziv da se javno izvini:

– Jako žalosno! Ako ništa drugo, mogla bi da uputi izvinjenje za početak svim ljudima sa Kosova – poručila je Aleksićeva, dajući do znanja da je Jovanin stav bio uvredljiv.

Na Sekin komentar nije ostala imuna Jovana Jeremić te se oglasila za naš portal i odgovorila pevačici: 

– Prvo ne komentarišem propale pevačice kojima su propali nastupi i albumi, a drugo ne komentarišem pevačice koje nisu na mom intelektualnom nivou jer ne razumeju moje reči i moju besedu koju sam imala vezano za folirante koji su prodali svoju zemlju i došli na Vračar u odnosu na one ljude koji pošteno brane svoju zemlju i koji su ostali na svojim ognjištima.

– Propale pevačice koje za svoje nastupe prodaju tri karte, bez obrazovanja i mozga, ali i bez duše koje zabole briga za Kosovo, već im je samo u interesu da se preko mene vrate u žižu javnosti, neću komentarisati jer ja sam zvezdetina. Pevačice kojima su albumi propali, koje s poslednjeg albuma imaju jedan hit, a možda ni taj jedan. Jedno je sigurno, ona nikada neće biti gošća jutarnjeg programa koji ja vodim i utrđujem jer u moj jutarnji program dolaze samo zvezdetine. Poslednji album “Bioskop” koji je izdala i tri prsme posle toga bukvalno ne zna ni njen partner Veljko, a kamo li neko u Srbiji, tako da ja razumem njen vapaj i očajanje da se zakači za mene da bi došla do parčeta popularnosti. Zabole nju briga i za Kosovo i za ljude koji se tamo muče, koji su tamo ostai, njoj je važno samo da preko Jovane Jeremić stiče popularnost. Trebalo je tako otvoreno da kaže, ja joj to dajem besplatno, meni popularnost ne znači ništa, meni je važna samo suština. A to je istina da su najveći heroji samo oni ljudi koji su ostali tamo da brane svoju otadžbinu, svi drugi su foliranti. Tačka! – rekla je Jovana za Informerov portal i dodala: 

– Još bih dodala da je to žena koja se predstavlja kao velika vernica, a onda iza kulisa ogovara sve svoje koleginice i namešta im, zakazuje koncert dva dana pre koncerta koji je prethodno zakazala njena drugarica. E to je licemerstvo, to je nečoveštvo i to je nešto što narod neće da zaboravi. A ovo što sam ja rekla je samo istina kojoj mora da se pogleda u oči – bila je jasna Jovana.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Jeremićeva je u programu uživo na televiziji Pink ispričala i šta misli o ljudima koji su sa Kosova došli u Beograd i sve šokirala. Ona je jasno rekla:

– Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Oni koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš – naglasila je ona, pa nastavila:

– To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: “Jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono…”, svi ga žale, a on Bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj – izjavila je Jeremićeva, za koju su potom tražili zabranu da se bavi televizijom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner