Background adbanner
calendar

Petak 3. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UMRO RADISAV RAKOVIĆ ŠPANAC: Golovi čuvenog fudbalera protiv Zvezde će se pamtiti HYPETV PROGRAM ZA subotu 4. maj 2024! Ekskluzivno u emisiji “ShowBliz” – Nina Prlja MIONA JOVANOVIĆ TRUDNA?! Izlanula se u programu uživo, pa priznala šok stvar: Učesnici zanemeli od šoka, Ša nije mogao da veruje DALI SU MI ANTIBIOTIKE ZA “DOLE” Aneli otkrila u TAJNOM RAZGOVORU da ima polnu bolest? Društvene mreže gore OTKRIVAMO ČIME SE SENIDAH BAVILA PRE PEVANJA: Detalji koji su bili nepoznati, a evo i kako je izgledala tada, ŠOK! (FOTO) SJAJNE VESTI ZA LUKU JOVIĆA! Spreman VIŠEGODIŠNJI UGOVOR za fudbalera OTKRIVAMO: Evo kako je Teya Dorina pesma “Džanum” postala najtužnija himna svih vremena! HITNO PREKINUT PROGRAM ZBOG ANITE STANOJLOVIĆ: Dobila nervni slom, krenula da lomi i uništava sve, produkcija zamaglila sliku! (FOTO) SKANDAL! ŠA ŽELI DA DISKVALIFIKUJE STANISLAVA: Zbog ovoga će Krofak morati da napusti hitno rijaliti?! Haos u najavi RASKINULI TAKČASTA MARA I BRANKO BABIĆ: Opratili se sa Instagrama i obrisali sve zajedničke uspomene! PEVAČICA U SUZAMA! “MOJA MAJKA JE ISKORISTILA MOG OCA!?” Višnja Petrović OGOLILA DUŠU: “OTAC ME NIJE HTEO!” Miloš Vučević i deo ministara položili cveće ispred Ribnikara “LALE MOJ…” Srceparajuća poruka na drvetu čuvara “Ribnikara” Dragana Vlahovića: “Nisam ni slutila da će deca zbog tebe….” ALEKSANDRA PROŠLA KROZ CRVENO! Ovo su šok detalji saobraćajke, pevačici auto potpuno uništen, a evo koja je kazna EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! OVOM BIZNISMENU ĆE SOFIJA UNA RODITI DETE: Bivši major vojske Srbije, komandant, ima četvoro dece, 20 godina stariji od nje! (FOTO) PEVAČICA SE PRISETILA POKOJNE MAJKE: “Pevala sam dok mi se duša raspadala….”

ODALA SE POROCIMA, LEČILA SE I IZOBLIČILA SE, PA NESTALA: Turbulentan život Ave Karabatić!

Objavio: RHT
25/01/2023 1:00 AM

Poslvetila se slikarstvu

Starleta i rijaliti učesnica Ava Karabatić, već dve godine se ne pojavlje na malim ekranima, pa je očigledno odlučila da se povuče iz javnog života.

Foto: M. M./ATAImages

– Ava ne želi više da bude u medijima i povukla se iz javnog života. Trenutno sa ocem živi u Splitu i smatra da je to najbolja opcija za nju. Ne koristi društvene mreže, a nekoliko puta su joj hakovali Instagram, Fejsbuk i Tviter – rekao je izvor za domaće medije.

– Odala se porocima. Puno pije, a nekoliko puta je i bila na lečenju od alkoholizma. Uz sve to se i dosta ugojila od velike količine alkohola i stresa koji je doživela. Nije joj lako, samo je otac ostao uz nju. Svi prijatelji su je napustili, slabo ima kontakt sa medijima, a nekoliko puta je i gasila karticu na koju su je pozivali razni ljude – zaključuje dobro obavešten izvor blizak starleti za “Blic”.

Foto: Printscreen Instagram

Starleta je još letos dala poslednji intervju, u pisanoj formi, hrvatskim medijima i tom prilikom je otkrila da se posvetila slikarstvu.

– Sada vreme provodim tako što crtam ulje na platnu i ujedno vežbam. Najviše sam sa tatom, jer mi je jako teško. Ne mogu podneti da gledam oca kako je oslabio i izgubio 17 kilograma – poručila je kratko Karabatićeva.

Podsetimo, Ava Karabatić je hrvatska starleta, pevačica i manekenka koja je poznata pod nadimcima „kraljica rijalitija“ i „kraljica drame“. Rođena je 20. maja 1988. godine u Splitu.Ava je po struci farmaceutski tehničar, a školovanje je nastavila na Filozofskom fakultetu u Zadru gde je završila studij italijanskog jezika i književnosti i latinskog jezika i rimske književnosti.

FOTO: Youtube/printscreen

Svoju intimu nikada nije krila od medija, pa je izjavila da je sa 16 godina izgubila nevinost. Smatra da je rođena za intimne odnose, a najneobičnije mesto na kom ih je imala je starački dom.

Starleta je 2010. godine učestvovala u hrvatskom rijalitiju „Farma“. Ispunila je svoju veliku želju i slikala se za „Plejboj“. Proglašena je za devojku meseca, a izbor fotografije za naslovnicu je prepušten njenim obožavaocima. Starleta je 2013. godine u halterima ušla u kuću „Velikog brat“. Već prvo veče se zbližila sa kaskaderom Urošem Ćertićem, ali oboje su tvrdili da nije bilo intimnih odnosa između njih. Nakon toga je učestvovala u rijalitiju “Parovi”, gde je kasnije nekoliko meseci bila i voditeljka istoimenog rijaliti projekta, prenosi “Biografija”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner