Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZA 4 MESECA POČINJE NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU -“IMANJE” Haos na društvenim mrežama! OVO SU USLOVI za učešće “MAJKU NISAM PREPOZNALA! JAKO JE BILO TEŠKO” Ispovest Mc Aleks u “D-CAST-u” nakon učešća u rijalitiju, priznala da li je bila u tajnoj romansi sa Matorom! SKANDAL! Naš MEGAPOPULARNI PEVAČ pokušao SAMOUB*STVO na Brankovom mostu! EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO)

UPRAVO ON JE URAGANKAMA NAPISAO NJIHOV NAJVEĆI HIT – ovo su pesme po kojima ćemo pamtiti Laću

Objavio: RHT
21/12/2022 8:00 PM

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković s kojom je napisao neke od najvećih hitova domaće estrade, preminuo je iznenada u Izraelu u 37. godini. Ovo su njegovi najveći hitovi.

Foto: Pritnscreen YouTube Ilustracija

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute Milan Laća Radulović, iznenada je preminuo u 37 godini u Tel Avivu. Njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici, nakon što su prijatelji s kojima je turistički boravio u Izraelu, prijavili njegov nestanak.

Foto: Printscreen Instagram

Njegova majka Marina Tucaković bila je najpoznatiji tekstopisac na našim prostorima i proslavila je većinu zvezda na domaćoj javnoj sceni, a njen sin Milan je nasledio talenat i često sarađivao sa njom na pisanju tekstova.

Poslednjih godina je radio samostalno i napisao neke od najpopularnijih pesama. Jedna od njih je numera “Rane” koju je napisao za Anastasiju Ražnatović, koja na Jutjubu broji preko 90 miliona pregleda.

Sa majkom Marinom je napisao Rastin hit “Adio amore”, a napisao je i tekst pesme koja je proslavila Uraganke, nekadašnje predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije – “Favorito”:

Milan Laća Radulović napisao je i numeru “Zabranjujem”, koju izvodi ćerka Mileta Kitića, Elena koja se emotivnim videom oprostila od prijatelja na Instagramu, ali i pesmu “Ruine” koju je pre tri godine otpevala Džejla Ramović.

“Adio amore” i reči kojima se prijatelji i saradnici od njega opraštaju na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner