Background adbanner
calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VREMENSKA PROGNOZA ZA 31. JULI! Uskoro nam opet stižu pljuskovi! RHMZ objavio sveže informacije KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST! Ko će biti uhvaćen u laži, a ko u prevari!? HOROR U ĆIĆEVCU! Žena dve godine držala telo majke u ĆEBETU da bi primala penziju – hitno se oglasio se ministar Dačić SKANDALOZNO PONAŠANJE MC STOJANA U AVIONU?! Reperovo ponašanje zgrozilo putnike, evo šta je uradio! OVA BOJA JE PRAVI LETNJI HIT! Predstavlja sinonim za prefinjeno, a nekada je bila totalni aut i svi su je zaobilazili DA LI SRCE MOŽE DA BUDE STARIJE OD VAS? Odgovor zna kardiolog koji otkriva kako se to meri EVO KAKO JE NASTALA SRPSKA TROBOJKA! Ruski konzul se uvredio, a onda mu je Knez Miloš postavio pitanje koje je iznenadilo sve! BASKETAŠI SRBIJE DEMOLIRALI AMERIKANCE! Odlučni da kući donesu najsjajnije odličje! “JA NISAM NJEGOVA LJUBAVNICA!?” Oglasila se BIVŠA DEVOJKA ĐURA PALICE I IZNELA SVE: “Iz sažaljenja sam bila sa njim i mlađa sam od njega 24 godine!?” Glumac LAGAO? KAKO SE ŽASTITI OD HAKERSKIH NAPADA! Trikovi koji će vam olakšati život MELINU DIZAO U NEBESA HARIS! Kretorka priznala:”Nijedna ne može da se meri sa mnom, ni Sofija Vergara” ZA OVO ĆETE U GRČKOJ PLATITI KAZNU OD 1.500 EVRA! Važne informacije ako idete na letovanje u ovu zemlju! “Sandra, NE DIRAJ GA, OŽENJEN JE!” Afrika o odnosu sa Nikolom Milutinovim (VIDEO) VERSKE DILEME! Šta znače crvena, a šta crna slova? SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) HITNA PROMENA PRED ĐOKOVIĆEV MEČ Menja se pravilo na Olimpijskim igrama, to će uticati i na Novaka

Uroš Čertić imao GEJ AFERU! SAD MU DEČKO ULAZI U ZADRUGU!

Objavio: RHT
29/11/2022 10:57 AM

Rijaliti plus otkriva da produkcija priprema neprijatno iznenađenje za Ćertića

Foto: ATA Images

Da živimo u svetu koji ne prihvata razlike, dokaz je kaskader Uroš Čertić za kojeg se sve glasnije šuška da voli isti pol, iako on uporno ističe da je naklonjen samo ženskom.

Od kada je ušao u šestu sezonu Zadruge, njegovi cimeri su ga nebrojeno mnogo puta nazivali homoseksualcem, tvrdeći da imaju dokaze i da znaju s kim je sve bio u spoljnom svetu. On bi svaki put isticao da to nije istina, te da je uvek bio samo sa ženama, i to prelepim, uspešnim, poznatim i slavnim. Međutim, čini se da će se za njega sve promeniti kada se u „belu kuću“ useli onaj s kojim je navodno seksualno opštio.

U Zadrugu uskoro ulazi Urošev bivši partner s kojim je imao kratkotrajnu, ali burnu seksualnu vezu. Iako su je krili od očiju javnosti, a kada bi se negde pojavili skupa, svog partnera je predstavljao kao dobrog druga – otkrio je izvor za Rijaliti plus, pa dodao:

Nekima je čak pričao da mu je dečko zapravo personalni trener, jer se inače bavi bodibildingom i fitnesom – ispričao je izvor.

Prema našim saznanjima, produkcija TV Pinka je stupila u kontakt sa zasad nepoznatim, a markantnim muškarcem, koji će se uskoro za veliki novac susresti oči u oči s onim s kojim je nekada gužvao postelju.

Sve je dogovoreno i ugovor je potpisan. Zasad se ne zna tačan datum njegovog ulaska, ali je sasvim izvesno da će do njega doći. Uroš, koji je poznat po tome da voli da vređa i ponižava druge učesnike rijalitija, ostaće bez argumenata kada javno bude ponižen, ne zbog seksualnog opredeljenja, već zbog lažnog predstavljanja.

Slavnićeva žena potvrdila

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana, potvrdila je priču da je Ćertić biseksualac, te da joj nije jasno zašto to ne prizna.

– Uroš je deklarisani biseksualac i dobro radi one stvari s muškarcima. Ja protiv toga nemam ništa, najviše na svetu volim svoje drugove gejeve, ali nemoj se prikazivati onakvim kakav nisi – zaključila je Ana za Pink.rs.

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner