Background adbanner
calendar

Utorak 7. Maj, 2023

MARINA VISKOVIĆ SKANDALOM PRIVLAČI PAŽNJU: Pevačica o novčanim problemima, pa otkrila da li će otvoriti Onlifens

Objavio: RHT
18/11/2022 12:30 PM

Otkrila i kako provodi slobodno vreme

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica Marina Visković u polednje vreme radi punom parom. Nakon američke turneje ona se sprema i za australijsku.

Pevačica je viđena na jednom gradskom događaju gde je, kako kaže, došla da ispoštuje saradnike.

– Telom sam ovde, a glavom i duhom sam u krevetu. Došla mi je prijateljica, sinoć smo malo izašle da se opustimo. Bilo je ludo i nezaboravno – rekla je Marina.

O muškarcima je dala kratalk komentar da joj niti prilaze niti zanimaju.

– Daleko bilo. Nas to ne zanima uopšte. Dođem za sebe, ne gledam nikog sa strane, ne obraćam pažnju. Nemam problem da pošaljem piće, ali ne obraćam pažnju – rekla je Marina.

Pevačica kaže da ne voli da izlazi.

Foto: Printscreen Instagram

 Uopšte ne izlazim, ne volim da izlazim, pogotovo u Beogradu. Stvarno sam preumorna i najveći luksuz mi je krevet. Kućni sam tip i teško me je naterati u grad – prokomentarisala je Visković.

Marina je otkrila i kako provodi slobodno vreme.

– Slobodno vreme provodim tako što maštam i fantaziram. Počela sam te moje fantazije da ispunjavam. O mojim projektima, spotovima, vizualnim identitetima, novom zvuku, albumu. Udara me na tu kreativnost – kaže ona i dodaje da je bankrotirala.

Foto: Printscreen Instagram

– Bankrot je nikad bliži. Ali, nećemo kukati, bitno je da se energija okreće. Ja trošim, meni se daje na drugoj strani. Najviše trošim u poslednje vreme. Ulažem u naočare, u karijeru. Ne mogu tu da kalkulišem, Snimila sam jedan ozbiljan projekat. Sad bi meni trebalo samo neki skandal, otmen skandal. U decembru idem u Australiju na turneju – kaže pevačica.

Marina je prokomentarisala i otvaranje naloga na sajtu “Only fans”.

– Nemojte mene. Način na koji se to koristi, meni nije inspirativno. Posedujem mnogo više kvaliteta od toga – kaže Marina.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner