Background adbanner
calendar

Petak 3. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Majk Tajson se zbog povratka u ring ODREKAO DVE STVARI koje najviše voli: ŠOKIRAĆETE se kad čujete o čemu je reč VUČIĆ SE SASTAO SA MINISTARKOM SPOLJNIH POSLOVA KRALJEVINE ESVATINI: Razmenili smo mišljenja o svim temama od interesa za naše zemlje! LOM! Miona i Stanislav uhvaćeni ZAJEDNO?! Ša nakon saznanja napravio potpuni HAOS JEZIVO! “U RIJALITIJU SAM MOLILA DA ME VRATE U ZATVOR!” Šok ispovest Nine Prlje “Tamo bodu olovkama” DANAS JE VELIKI PETAK! Ovaj običaj se ne preskače jer donosi sreću tokom čitave godine KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA NAKON PRETNJI: “Duboko se izvinjavam CRNOGORCIMA!” SLOBODA MIĆALOVIĆ SLOMLJENA ZBOG TRAGEDIJE! Oglasila se povodom pretužnog događaja Aleksandra Mladenović doživela UDES! Završila u URGENTNOM centru HITNO OGLAŠAVANJE SANJE STANKOVIĆ! Evo šta je poručila Matoroj i Anđelu Rankoviću! GODINU DANA OD NAJSTRAVIČNIJEG ZLOČINA U SRBIJI! Predsednik VUČIĆ položio cveće u RIBNIKARU HAOS TEK SLEDI! Krofak zapretio Maji Marinković samo dan nakon proslave mesečnice Ponovo leti perje u (ne)ujedinjenoj opoziciji: “POLITIČKA ŠIZOFRENIJA, LAŽOVI I DILETANTI”! Ponoševac najstrašnije udario na dojučerašnje saborce (VIDEO) OGLASIO SE ZVEZDAN TERZIĆ! Nakon osvojene titule ŠAMPIONA, poručio je sledeće Tragične vesti: Mladi fudbaler poginuo putujući na utakmicu PLJUŠTE POHVALE! Engleski mediji sa ODUŠEVLJENJEM pišu o arhitektonskom projektu u Surčinu: Srbija dobija remek delo od stadiona! SPAKOVALA KOFERE I HITNO NAPUSTILA SRBIJU: Katarina Grujić presekla i donela odluku, nije mogla više da izdrži (FOTO)

SRPSKA INFLUENSERKA NOSI HALJINU KOJA JE POSTALA SVETSKI HIT, A TOTALNO JE ČUDNA! Da li biste za ovaj BIZARNI komad odeće platili 1.700 evra?!

Objavio: RHT
11/11/2022 4:07 PM

Tamara Kalinić nosi suknju koja je već postala viralna. U trendu je zanimljiv model, koji se može kombinovati na različite načine.

Najjača srpska influenserka Tamara Kalinić nosi odevni predmet koji je već postao svetski hit – suknju iz nekoliko delova. Prada je zaslužna za uspeh ove tzv. midi suknje, koja kombinuje dve različite tkanine, poput vune i mrežice. Najzastupljeniji je poluprozirni til koji ponekad ima i vez. Ovaj modni novitet prvi put je viđen na predstavljanju kolekcije za jesen/zimu 2022/23, gde je već privukao pažnju. Sada je u Milanu postao jedan od najčešće ponavljanih odevnih predmeta.

Tamara Kalinić (Screenshot/Instagram)

Leoni Hane, Dženi Volton, Ksenija Adonts, Emili Sindlev, Špankinja Beln Hostalet, te Tamara Kalinić samo su neke od influenserki koje su bez ustručavanja ponele ovaj odevni predmet i pokazale da se, upkos svom upečatljivom karakteru, može lako kombinovati.

Iako je plasirana u zimskoj kolekciji, ova suknja obećava da će biti hit i na proleće, a košta neverovatnih 1.700 evra.

Inače, Influenserka Tamara Kalinić rođena je 16. marta 1987. godine. Važi za jednu od najuspešnijih u ovom poslom. Poznata je širom sveta, dok se njeno ime našlo i na Tajmsovoj listi 100 najuspešnijih influensera. Takođe je i jedna od najplaćenijih žena na ovim prostorima. Mnogima je zanimljiva činjenica da je jedna mlada devojka uspela da stekne ogromnu slavu i bogatstvo, te se stalno suočava sa negativnim komentarima.

Često njen uspeh pripisuju njenim roditeljima, koji su vrlo imućni. Međutim, influenserka tvrdi da je sve sama stekla svojim trudom i radom. Njena karijera počela je pokretanjem bloga “Glam&Glitter”, još pre 10 godina, za vreme studentskih dana. Ona prikazuje svoje svakodnevne modne autfite, svoj moćni izgled i glamurozne izveštaje iz prvih redova nedelje mode, kao i svoje personalizovane izbore kupovine na svom blogu, Instagramu i Jutjubu, gde je prikupila više od 1,4 miliona pratilaca i pretplatnika.

Poznata je kao ambasador stila za vrhunske modne brendove kao što su “Bottega Veneta”, “Louboutin” i “Emporio Armani”, a tokom 2021. godine zaradila je 681 hiljada dolara samo od Botega Venete. Često joj dodeljuju titulu najstilizovanije žene na ovim prostorima, dok njeni komadi garderobe koštaju više nego prosečna plata u Srbiji.

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner