Background adbanner
calendar

Sreda 8. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE – SVADBE GODINE! Bora i Milica okupili pola estrade! Sofra oženio doktorku! BIZARNO! Rada Vasić pokazala svoje grobno mesto! Napravila i nadgrobni spomenik! (FOTO) PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA MC STOJANA i Zorane! Sve puca od ljubavi! (FOTO) Teya Dora i “Ramonda” zaludele region! TAKI KIPTI OD BESA! Više ne podržava ćerkin izbor partnera! A tek kako je nazvao Krofaka PREMINUO NARODNI PEVAČ! Poznato vreme i mesto SAHRANE! Vučić se obraća javnosti posle sastanka sa Sijem: “Kina i Srbija prelaze sa strateških odnosa na zajednicu koja govori o zajedničkoj budućnosti dveju zemalja” (VIDEO/UŽIVO) U Srbiji danas promenljivo oblačno vreme! Očekuje vas mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom MUP NA RADNOM ZADATKU: Ivica Dačić: Poseta kinesog predsednika Si Đipinga je najvažniji bezbednosni događaj u ovoj godini! AJKULA U GRČKOJ! Uhvaćena u najvećem plićaku u jednoj marini DVE GODINE BEZ VIDOJA RISTOVIĆA! Porodica održala pomen, a evo ko se nije pojavio TRESE SE IZOLACIJA OD LJUBAVI JANJUŠA I ANELI! Vrelom akcijom odlučili da proslave pomirenje KONAČNO OTKRIVENO! MC Stojan i 22 godine mlađa Zorana u ljubavi! OGROMAN BROJ SRBA IZAŠAO DA POZDRAVI KINESKOG PREDSEDNIKA: Vučić dočekao Si Đipinga, GRMELI TOPOVI ISPRED PALATE SRBIJE (VIDEO) 20 GODINA ZABRANE: Ričard Gir pune dve decenije nije smeo da dođe na dodelu Oskara, a OVO je razlog Dnevni horoskop za 8. maj 2024! Za neke se sprema specijalno iznenađenje

Jelena Karleuša ne štedi! Spiskala stotine hiljada evra na album, a Duško se samo hvata za glavu!

Objavio: RHT
12/07/2021 11:42 AM

Jelena Karleuša je pre desetak dana najavila da će tokom ovog leta izbaciti novi album, a kako se saznaje ona je za nove pesme iskeširala preko 10.000 evra.

Kako neimenovani izvor tvrdi, Duško se za glavu kada je saznao koliko je Jelena para potrošila!

“Duško je po ko zna koji put dokazao da voli Jelenu najviše na svetu. On je saznao koliko je Jelena para dala za nove pesme i u prvom momentu mu nije bilo dobro od cifre. Ali onda je seo, razmislio i shvatio da Jelena i ne može manje da uloži jer je zvezda svetskog kalibra. Ubrzo je dio u fazonu ‘Ma neka je uložila, sve će se to nama vratiti'”, prića neimenovani izvor za medije i dodaje:

“Jelena je inače sarađivala i sa domaćim ali i sa inostranim autorima i prosto je očekivano da to puno košta. Biće tu i latino i R’n’B zvuka i svega i prosto mora da se plati, tako da je Duško popustio i rekao neka troši, zaslužila je, ionako su sve te pare zajedničke”, završio je izvor.

Foto: Print Instagram

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner