Background adbanner
calendar

Četvrtak 2. Maj, 2023

Kim odustaje od biznisa! Kardašijanka objavila da od avgusta njen kozmetički brend prestaje sa poslovanjem, a razlog toga je razvod od bivšeg supruga Kanje Vesta!

Objavio: RHT
11/07/2021 11:15 AM

Kim Kardašijan objavila je na društvenoj mreži Instagram da njen kozmetički brend početkom avgusta prestaje sa poslovanjem.

Kanye West i Kim Kardashian-Foto:Printscreen

Rijaliti zvezda odlučila je da njen tim i ona pokrenu novi brend, koji će biti nešto sasvim drugačije.

– Veoma sam uzbuđena zbog proširenja ponude, pa ćete napokon videti sve ono o čemu sam oduvek maštala – objasnila je Kim.

Linije kozmetike bile su u ponudi protekle četiri godine, tokom kojih je Kim proširila posao i na modnu industriju.

– Hvala vam što ste sa mnom na ovom neverovatnom putovanju – napisala je ona i dodala da će uskoro izaći sa novim brendom.

Istakla je i kako želi da razvija proizvode sa novim i modernijim formulama, dok će ambalaža biti potpuno inovativna.

Međutim, fanovima je cela priča sumnjiva i predpostavljaju da Kim ovo radi kako bi iz brenda izbacila početno slovo prezimena bivšeg muža, Kanje Vesta.

– Kim, znamo da samo želiš da izbaciš “W” iz imena brenda i totalno te razumemo – napisala je jedna žena, a druga je dodala da je cilj očigledan i da je sve mogla da uradi na drugi način:

– Nisi morala da ukidaš ceo brend zbog jednog slova, izbaciš ga i gotov posao.

Kim nije otkrila kada će novi brend ugledati svetlost dana, ali je obećala da fanovi neće dugo čekati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner