Background adbanner
calendar

Sreda 8. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BIZARNO! Rada Vasić pokazala svoje grobno mesto! Napravila i nadgrobni spomenik! (FOTO) PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA MC STOJANA i Zorane! Sve puca od ljubavi! (FOTO) Teya Dora i “Ramonda” zaludele region! TAKI KIPTI OD BESA! Više ne podržava ćerkin izbor partnera! A tek kako je nazvao Krofaka PREMINUO NARODNI PEVAČ! Poznato vreme i mesto SAHRANE! Vučić se obraća javnosti posle sastanka sa Sijem: “Kina i Srbija prelaze sa strateških odnosa na zajednicu koja govori o zajedničkoj budućnosti dveju zemalja” (VIDEO/UŽIVO) U Srbiji danas promenljivo oblačno vreme! Očekuje vas mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom MUP NA RADNOM ZADATKU: Ivica Dačić: Poseta kinesog predsednika Si Đipinga je najvažniji bezbednosni događaj u ovoj godini! AJKULA U GRČKOJ! Uhvaćena u najvećem plićaku u jednoj marini DVE GODINE BEZ VIDOJA RISTOVIĆA! Porodica održala pomen, a evo ko se nije pojavio TRESE SE IZOLACIJA OD LJUBAVI JANJUŠA I ANELI! Vrelom akcijom odlučili da proslave pomirenje KONAČNO OTKRIVENO! MC Stojan i 22 godine mlađa Zorana u ljubavi! OGROMAN BROJ SRBA IZAŠAO DA POZDRAVI KINESKOG PREDSEDNIKA: Vučić dočekao Si Đipinga, GRMELI TOPOVI ISPRED PALATE SRBIJE (VIDEO) 20 GODINA ZABRANE: Ričard Gir pune dve decenije nije smeo da dođe na dodelu Oskara, a OVO je razlog Dnevni horoskop za 8. maj 2024! Za neke se sprema specijalno iznenađenje JUNAJTED DOBIJA NOVOG MENADŽERA!

DALILA EKSLUZIVNO ZA HYPE OTKRILA OD ČEGA ĆE ZARAĐIVATI U BUDUĆE!

Objavio: RHT
28/09/2022 3:39 PM

Dalila Dragojević razmišlja o tome sta bi mogla da radi nakon izlaska iz Zadruge.

FOTO: Privatna arhiva

Gostujući u emisiji kod Sanje Marinković Snežana Dakić joj je predložila da napiše knjigu, svoju intimnu ispovest, a Sanja Marinković da pokrene vlog.

– Ovog leta sam putovala i odmarala se. Priznajem da sam još uvek iscrpljena od rijalitija.

FOTO: Privatna arhiva

Imala sam ponudu da opet uđem,  ali čekam da mi se dese još neke lepe stvari, pa ćemo videti…

FOTO: Privatna arhiva

Sada je vreme da osmislim posap koji me inspiriše,

Rekla je Dalila za portal Hypetv.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner