Background adbanner
calendar

Četvrtak 2. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MONSTRUOZNO! Popila šaku tableta, pa poljubila svoju bebu! Stravični detalji pokušaja suicida Marije Malivuk KONLI NAJBOLJI SAIGRAČ U NBA LIGI: Košarkaš Minesote nosilac laskavog priznanja Povredio se Srđan Babić! Junak Srbije PROPUŠTA EP!? MILJANA SE NAPILA, PA SPOPALA MARINKOVIĆA! BIVŠA DEVOJKA REPERA RAZVEZALA JEZIK!? Novi blam, Ša obrukan, pravi dramu zbog para!?PROVALJEN! TRAGIČNE VESTI: Preminuo srpski trener u 54.godini ŠOK U MADRIDU – ALKARAZ ELIMINISAN! OVO DO SADA NIJE VIĐENO! NIKAD GORE BLJUVOTINE! MIONI SE POVRAĆA OD NENADA! Gadosti od kojih ne može da dođe sebi, evo šta joj je tražio ASMIN POZVAO POLICIJU! Očekuje hitnu reakciju MUP-a! Prijavio Aneli, Situ i Jasminu Ahmić! Durdžić primoran da preduzme DRASTIČNE MERE PEVAČICA O RAZVODU:”Bez ikakve pompe,bez štampe” PRIZNAO! STEFAN USILJANIN ŠOKIRAO VANJU LAKATOŠA PITANJEM U EMISIJI! “Zašto kriješ da imaš decu i da si oženjen?” Pevač: “Volim ih!” “BEŽAO SAM DA ME NE ODVEDU U DOM!” Vanja Lakatoš preživeo HOROR: “Majka je bila tri meseca u zatvoru, a otac šest meseci!” STAJE NA LUDI KAMEN! Aca Sofronijević se ženi lepom doktorkom, sve zakazano! GALA VESELJE ZA 400 ZVANICA! DARKO LAZIĆ PRIZNAO DA VOLI PERVERZIJE: “Kupio sam u radnji sa “igračkama za odrasle” i onu ljuljašku što visi sa plafona” ĆERKA STANISLAVU TRAŽI DEVOJKU!? Maja ima da poludi kada sazna! Evo šta se dešava u spoljnjem svetu “JANJUŠ JE BOLJI U KREVETU OD CARA” Maja Marinković progovorila! Evo ko joj je NAJVEĆA ŽIVOTNA GREŠKA

ŠUTIRAJU PATIKE U PLAFON, UDARAJU DRUGOVIMA GLAVU O STO: Nastavnici veoma zabrinuti ponašanjem dece u školi!

Objavio: RHT
27/09/2022 9:00 AM

Na društvenoj mreži Tviter nastala je prava pometnja nakon što je jedan nastavnik objavio tvit u kome je napisao da su on i njegove kolege zabrinute zbog svakodnevnog prijavljivanja incidenata đaka.

Foto: Printscreen/Youtube

– Za nepune dve nedelje nastave obavio sam razgovore sa devet roditelja. Razgovori sa učenicima svaki dan: vređanje, udaranje, guranje, šutanje, šutanje patika u plafon, udario druga glavom u sto, oduzet leptir (nož) – roditelj se pravda da je to samo igračka jer nije naoštren. Peti razred – napisao je autor.

Zatim je dodao:

– Koleginice i kolege mi svaki dan prijavljuju nove incidente. Nismo ni pola meseca u nastavi, ovakvu situaciju nisam imao za 20 godina rada. Iskreno, hvata me panika – poručio je nastavnik.

Ovaj tvit podstakao je i druge nastavnike da napišu kakve su probleme imali sa učenicima na samom početku godine.

– U našoj školi su petaci prvo tukli prvaka, baš ga šutirali i udarali pesnicama u rebra, a sledećeg dana bacali kamenje kroz prozore učionica u prizemlju na drugu decu. Ne znam šta se dešava sa decom, da li su toliko vaspitno i emotivno zapuštena ili – piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

– Koleginica mi kaže da je na dopunskoj tek videla koliko su željni nečije pažnje i vremena. Tako da emotivno sigurno a samim tim u velikoj meri i vaspitno;

– Sve su gori i gori, u vrtiću u dve mlađe grupe (54) niko ne zna da kaže “hvala”, “molim”, samo da narede znaju: “Daj, obuci me” , prevrću ocima kad im se obratis, kaže ti “šta je”, jedan udara i decu i nas, a imaju tri godine;

– Istina. Pogledajte roditelje ispred vrtića, niko ali niko ne kaže “dobar dan”, svi su nešto besni, bitni, nervozni. Takvu su i deca – glase neki od komentara.

Mnogi su prokomentarisali da su to pak porodične, tradicionalne i pravoslavne vrednosti te i da ih deca nose od kuće.

– Prošla su vremena kada su učenici poštovali profesore, kada je postojalo kućno vaspitanje, kada su deca bila deca, a ne Inasilnici, koji se takmiče ko će veću glupost da napravi, a roditelji pravdali – navodi se u jednom od komentara.

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner