Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Predsednik će se danas obratiti naciji: Vučić ima važne informacije za narod! SNIMAK FILIPA I LEONE ODUZIMA DAH! Hype Paparazzo ih snimio! Dohvatio ćerku i NE PUŠTA JE (VIDEO) ZVEZDA KAZNILA NEBOJŠU ILIĆA: Poslednja opomena pred ISKLJUČENJE SRĐAN ĐOKOVIĆ MORA NA OPERACIJU! Novi detalji zdravlja Novakovog oca RIJALITI ZVEZDA SAOPŠTILA JAVNO DA IMA RAK: Fanovi zabrinuti za njegovo stanje, a ovo su svi detalji BLAM VEKA! Šok scena u klubu u Linz-u! “Kralj bakšiša” postao “Kralj propadanja”? Đani pevao šačici gostiju! Snimak zapalio internet (VIDEO) MAJKA HOĆE DA JE STRPA U LUDARU? Anđela van sebe! Ispod pokrivača joj šaputala OVE INFORMACIJE POTRESNA ISPOVEST NUĆIJA O TEŠKOM DETINJSTVU! Ove detalje niko nije znao: “Od užine sam odvajao da bih skupio 1.000 dinara” ASMIN DURDŽIĆ I SITA AHMIĆ SE POMIRILI?! Aneli će doživeti nervni slom kada sazna, ovo niko nije očekivao! “DOŠLI SU DA TE VODE U LUDNICU” Miljana ponovo beži iz rijalitija, Đedović je doveo do tačke pucanja, shvatila u kakvom je problemu! HITNA ODLUKA PRODUKCIJE U VEZI ANELI AHMIĆ: Saopštili javno, KRAJ JE, preko ovoga nisu mogli da joj pređu! “KO TO PODRŽAVA? Meni NIJE U REDU POBEDNICA prošle sezone” Mensur šokiran PRVIM MESTOM Aleks Nikolić BAZEN, ODBOJKAŠKI TEREN I KUĆA DO MORA: Ovako izgleda vila od više miliona evra bivšeg dečka Jelene Rozge! (FOTO) “GRIZE ME SAVEST” Katarina Grujić u velikom problemu, život joj se potpuno preokrenuo naopačke, evo na šta je primorana! HYPE JEZIČARA OTKRIVA NEVIĐENI SKANDAL! Naša mlada pevačica zatrudnela TOKOM SVINGERAJSKIH ŽURKI sa OŽENJENIM vlasnikom diskoteke i njegovom ŽENOM! Dete nazvala po NJOJ TUČA DIVNE I MARKA DNK U PROGRAMU UŽIVO! Iznete jezive optužbe, on je optužio da je imala intimne odnose sa rođenim bratom! ŠOK!

“Blokirala sam sve bivše frajere”! Ana Korać o novoj ljubavi!

Objavio: RHT
20/05/2021 12:00 PM

Emotivni život bivše zadrugarke Ane Korać oduvek je privlačio pažnju javnosti, a popularna starleta iz Ivanice u ekskluzivnom intervjuu za Alo! priznala je da je ponovo srećna u ljubavi nakon što je raskinula veridbu sa Davidom Dragojevićem.

https://www.instagram.com/p/CPEVR05Lvdg/

Mnoge si iznenadila kada si stavila tačku na vezu sa Davidom Dragojevićem. Šta je ono što te nije činilo srećnom u toj vezi?

– Mi smo dva različita sveta. Nisam tada videla, uprkos tome što su mi ljudi sa strane govorili da nećemo funkcionisati. Htela sam da napravim od njega nešto drugo, ali nisam uspela. Ne kajem se što sam bila sa njim, ali mi je pao kamen sa srca kada smo raskinuli. Ne kriješ da si ponovo zaljubljena. Koliko dugo si u vezi i kako se osećaš sada, u poređenju sa prethodnom vezom? – Moja nova veza traje već izvesno vreme, a ne želim da je poredim sa prethodnom.

Čime te je novi partner osvojio?

– Izgledom, a onda i pažnjom. Duhovit je, kulturan i fin, a sve te stvari ga čine savršenim. Da li ima razumevanja za tvoj posao? – Ima, iako se prvi put suočava sa javnim svetom, a ja mu objašnjavam kako sve funkcioniše…

https://www.instagram.com/p/CO52yeJL_06/

Kako se nosi sa činjenicom da si jedna od najatraktivnijih devojaka na Instagramu?

– Često mi kaže: „Ma daj, tebi stiže 1.000 poruka dnevno, ko zna sa kime se dopisuješ“. Ali naše svađe su slatke čarkice… Ja mu tada kažem da ne bih bila sa njim dok se dopisujem sa drugima.

Da li ti možda bivši pišu, pa te uznemiravaju?

– Bivši su uglavnom svuda blokirani i ne mogu da vide gde se nalazim ni šta radim, tako da ne mogu ni da dođu do mene.

Hoćeš li ga nekada predstaviti javnosti?

– Ne, nikada ga neću predstaviti, držim ga u tajnosti.

A da li razmišljaš o braku?

– Astrolog mi je rekao da mi vidi brak sa aktuelnim partnerom… Ne razmišljam o tome, ali ako se desi, desi se.

Da li si operacijama korigovala obim svog struka ili ga obrađuješ u fotošopu?

– Ne znam odakle ljudima da sam vadila rebra. Smejem kada to pročitam, ali mama me svaki dan zove i kaže: „Da li si videla šta su sada objavili?“ i onda moram da je tešim.

Da li postoji granica do koje bi išla kada je reč o plastičnim operacijama?

– Kod mene ne postoji (smeh). Imam lep struk i njega neću dirati, ne brinite… Često se konsultujem sa drugaricama, a one mi kažu da preterujem.

Prozivali su te zbog rođendana koji si organizovala psu u poznatom restoranu.

– I opet ću sledeće godine, samo još jače!

https://www.instagram.com/p/CO_bG0SLxku/

Družiš se sa Tarom Simov, kako komentarišeš njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša?

– Glupo je da bilo šta kažem jer sam bila u sličnoj situaciji. Svako sebi bira šta i kako želi, a ja ne osuđujem nikoga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner