Background adbanner
calendar

Utorak 30. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI MAJ NAM STIŽE, A SA NJIM I GUŽVE! U popodnevnim satima će biti HAOS JK vratila Editu na FABRIČKA PODEŠAVANJA! Častiću je za pranje šoferke na semaforu NOVI UDAR NA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Nastavlja se brutalna kampanja laži i manipulacija! PREMEŠTENI POSMRTNI OSTACI BATE ŽIVOJINOVIĆA! Legendarni glumac više ne počiva u Aleji zaslužnih građana ZAVRŠENA SEDNICA PREDSENIŠTVA SNS! Obratio se predsednik stranke Miloš Vučević:”Da ne okolišam, ovo je predloženi sastav nove vlade” Dnevni horoskop za 30. april! OVAJ ZNAK neka pripazi – sledi mu neprijatno iznenađenje! DANAS SUNČANO I TOPLO! Temperatura do 27 stepeni, a evo kada nas očekuje PLJUSAK! “Stanislav je JEGULJA I OPASNI FOLIRANT!” Ekskluzivno! Sanja Grujić URNISALA Krofaka! (VIDEO) ŠOK DETALJI! Severina otkrila kroz šta je prošla nakon prođaja, pa spomenula i Milana Popovića OVO SU NOVA LICA U VLADI SRBIJE! Potpuno sveži kadar na ministarskim pozicijama NIKAD OŠTRIJA! Marija Kulić oplela po Đedoviću: “Tražio si da ti po manastirima palim sveću…” ŠOK OBRT! Teya Dora prestigla hrvatskog predstavnika na “Evroviziji” po broju pregleda KAZNA OD MILION DINARA?! Zbog šok odluke, Ivan i Jelena van sebe Danas se obeležava Veliki utorak! Ništa se ne slavi, ali se strogo posti RASTA IZAŠAO IZ BOLNICE! Reper pušten na kućno lečenje, pa doživeo šok ZAHTEVAN ili NAMĆOR?! Pevač otkrio šta kod njega nikako ne prolazi, pa spomenuo i Melinu

STRAVIČNO! Zapaljen GROB oca Darka Lazića!

Objavio: RHT
05/05/2021 8:00 AM

Grob oca Darka Lazića, Milana Lazića, izgoreo je u požaru. U selu Brestač je to glavna tema.

Naime, meštani su zgroženi prizorom koji su zatekli na seoskom groblju. Vatra je u potpunosti uništila okvir sa veštačkom travom, ali i donji deo nadgrobnog krsta, dok su venci koji tu stoje od decembra, kada je Milan sahranjen, nezahvaćeni vatrom.

Darko Lazić-Foto:Printscreen/Instagram

Kako komšije pričaju, porodica sumnja da je požar podmetnut

– Lazići nisu zaslužili ovako nešto. Prestrašno je da neko iz obesti i ljubomore uništi grobno mesto njihovog člana porodice. Milan je bio mnogo dobar čovek, pošten, spreman svakom da pomogne i sve nas je ovo potreslo, kada smo na Pobusani ponedeljak izašli na grobove najmilijih i zatekli jeziv prizor. Čuo sam da su se Darkova majka, baka i brat potresli kad su im javili šta se dogodilo i da su odmah otišli na groblje da vide kolika je šteta – rekao je jedan od stanovnika Brestaču, koji je insistirao na anonimnosti.

U blizini Darkove porodične kuće jedan komšija je takođe potvrdio da se poslednji dana u njihovom selu samo o ovom incidentu priča.

– Po selu se priča da je neko to namerno uradio da bi napakostio porodici zbog Darka. To se desilo pre nedelju-dve, čuo sam da je jedna komšinica otišla do kuće Branke i njenog drugog sina da im to javi, još dok je vatra gorela. Oni su odmah otišli i nekako ugasili vatru. Baš su se bili potresli, jadni ljudi – ispričao je meštanin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner