Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa OVO JE LICE “MAJKE HEROJA” koja je skočila sa KUĆE i PLIVALA TRI KILOMETRA U BUJICI da SPASI ĆERKU (13) LICE JOJ SE RASPADA: “Žena mačka” NEPREPOZNATLJIVA! Nakon toliko OPERACIJA liči na ČUDOVIŠTE, a ona je UBEĐENA DA JE PREKRASNA

Prva izjava ŽANDARMA-HEROJA posle uručene plakete: Njegove reči ODJEKUJU! (FOTO)

Objavio: RHT
08/07/2024 1:35 PM

Prva izjava ŽANDARMA-HEROJA posle uručene plakete

Žandarm Miloš Jevremović danas je dobio plaketu za hrabrost od strane potpredsednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

Foto:TANJUG/JADRANKA ILIĆ (STF)

Hrabar čovek je danas izašao iz bolnice sa povezom oko vrata, a onda je dočekan u Odredu za žandarmeriju u Beogradu.

Prva izjava ŽANDARMA-HEROJA posle uručene plakete

Nakon što mu je uručena plaketa, Jevremović je spomenuo i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Zahvalan sam predsedniku Vučiću koji je došao da me obiđe. Ima ovde još mnogo momaka koji su vredni i koji žele da Srbija bude bezbedna. Hvala još jednom svima“, izjavio je Jevremović okupljenima, a fotografisao se i sa komandantom Žandarmerije Sašom Kosovićem.

Foto:TANJUG/JADRANKA ILIĆ (STF)

Ivica Dačić takođe je održao govor na svečanosti.

Hvala Bogu, kao što smo svi pratili, Miloš je, iako je bio ranjen u vrat, uz božju milost i sreću, imao uspešnu operaciju. Za nas je najbitnije da je uspeo da sačuva život, ali i da prikaže veliko herojstvo i onesposobi teroristički akt“, rekao je Dačić.

“Dirnuo me je doček njegovih kolega”

 “Dirnuo me je doček njegovih kolega. Čitavo naše društvo se divilo Miloševom herojstvu. Predsednik Vučić je najavio da će ga odlikovati, i to će se desiti uskoro. Želim da se zahvalim i predsedniku i premijeru koji su izražavali interes i posećivali našeg Miloša u bolnici“, dodao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova.

Foto:TANJUG/JADRANKA ILIĆ (STF)

On se dotakao i akcije koja je sprovedena, a tiče se Vehabija.

“Prilikom akcije koja je sprovedena, privedeno je više lica za koje su sumnja da su u grupi Vehabija. Neka od tih lica su zadržana. Reč je o onima koji za ideola imaju Islamsku državu. Pratićemo sve te aktivnosti vezane za terorizam, kao i BIA. Naša Žandarmerija je pokazala da država u punoj meri može da računa na naše kapacitete, i da je Žandarmerija dobro obučena”, izjavio je Ivica Dačić.

Hypetv.rs/V.M./Republika.rs

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner