Background adbanner
calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! EMA RADUJKO NA BINI ZAJAHALA BIKA: Pevačica se obukla kao kaubojka, podigao joj se minić, prisutni podivljali! IZ JUGOSLAVIJE DO HOLIVUDA! Osvajanje Američke Filmske Scene “NA MESTU ZLOČINA” Šok provokacija Stanije Dobrojević, prvi put objavila fotku sa Asminom, ovde se desila PREVARA?! NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Hitno se oglasila ćerka Stanislava Krofaka nakon njegovog venčanja sa Mionom, iznela šok detalje iz telefona NAJUKUSNIJI DORUČAK, A SPREMA SE ZA PAR MINUTA: Pravićete ga svakog jutra, prepun je hranljivih sastojaka SASLUŠANA ŽENA UBIJENOG TERORISTE! Crnogorska policija otkrila najnovije detalje JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) OLUJE, NEVREME I GROMOVI! Detaljna prognoza za jul mesec najavljuje VELIKI OBRT! VOJSKA HITNO STAVLJENA U STANJE PRIPRAVNOSTI: Hitno aktiviran alarm u AMERIČKIM BAZAMA U EVROPI! INFLUENSERI JAVNO POKAZALI BESNE MAŠINE KOJE VOZE! Jedan od njih vozi najskuplji automobil na svetu! (VIDEO) KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) KARLEUŠA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! SAMO TRAKA PREKO GRUDI: Prisutni izgubili dah kada su je ugledali! (FOTO) ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! OVO JE PRAVO LICE DEJANE ŽIVKOVIĆ! Javnost u šoku, sada više ništa ne može da se sakrije! (FOTO) Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vernik, niti vernik može biti terorista ŠA ĆE OD MIONE NAPRAVITI ROBINJU?! Isplivale skandalozne tvrdnje i sve tajne šifre, ovo menja tok rijalitija: “Bolestan je”

“MRZIM ŽENE KOJE ISKORIŠĆAVAJU ŽENSKU NESREĆU” Ljuba Pantović oplela po Staniji Dobrojević u D-Castu: “Gde je izgubila bebu?”

Objavio: RHT
24/06/2024 10:30 PM

Ljuba Pantović o Staniji Dobrojević

photo:Hypetv

U novoj epizodi emisije “D-Cast” na Hype televiziji, koju vodi i autorski potpisuje Dejan Dragojević, kao specijalna gošća pojavila se Ljuba Pantović.

Dejan Dragojević je poznat po svojoj sposobnosti da izazove zanimljive diskusije i da istražuje različite aspekte života i kulture kroz svoju emisiju “D-Cast”. Gostovanje Ljube Pantović, koja je takođe poznata po tome da nema “dlake na jeziku”, kao i svojim stavovima i javnim nastupima, sigurno će doprineti dinamičnosti i bogatstvu sadržaja ove epizode.

Ona je otkrila šta misli o Staniji Dobrojević.

photo:Hypetv

– Vređala je uvek žene, vređala je i mene i moju decu. Onaj odozgo te tako drži, nemoj to da zaboravi ona. Čiju je ona decu dirala, možda ih zato ni nema. Da se nauči da se deca ne diraju. Ja joj želim da ih ima, da me neko ne shvati pogrešno. Ja sam njoj uvek govorila da mi ne dira decu, da je razumem jer ih nema. To ume da boli. Izgubila je bebu. Gde je izgubila? Ispala joj je negde? Koliko god ja zvučim odvratno ljudima. Mrzim žene koje iskorišćavaju istinsku i pravu žensku nesreću. Samo žene koje su stvarno izgubile dete, znaju šta je to. To je nešto što nikad nijedna majka ne može da preboli – rekla je Ljuba, pa otkrila da li misli da je Stanija zaista bila trudna:

Ljuba Pantović o Staniji Dobrojević

– Ja sudim po nekim drugim stvarima. Ona kaže da je izgubila bebu i pojavila se posle tipa dve nedelje u uskoj beloj haljini kod Ognjena Amidžića. Koliko ja znam, kada se izgubi beba, na bilo koji način, itekako se krvari i nijedna budala ne bi došla u uskoj, pripijenoj beloj haljini. Ajmo tako na primer. Ponašanje njeno u emisiji, da i se tako ponaša žena koja je izgubila bebu? Ne razumem. Ili je ona odlepila, pa je dobila neku terapiju da bi se tako ponašala – rekla je Ljuba u D-Castu.

Hypetv.rs/M.K.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner