Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANITA O DETALJIMA RASKIDA! Rešila svima da zapuši usta, pa iznela detalje! MILICA MILŠA U SUZAMA ZBOG SMRTI! Glumica potpuno slomljena, oglasila se potresnom porukom: “Volim te zauvek” VUK M. ĐURIČIĆ ŠOKIRAO U “D-CAST-U”: “Ivan Marinković ima Stokholmski sindrom, Jelena NEKU DIJAGNOZU, BOLESNA JE” (VIDEO) NATA BEKVALAC SE SKINULA, POKAZALA OBLINE! Pevačica ima atribute od kojih zastaje dah (FOTO) ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da ćuti o Filipu: Iznela sve o čemu je do sada ćutala! “D-CAST”POMERA GRANICE! Dejan Dragojević sve oduševio HITNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Ovaj granični prelaz će sutra biti zatvoren tri sata! ČOLINA NASLEDNICA BEZ BRUSA! POKAZALA PREVIŠE?! Mreže se usijale od komentara (FOTO) RUSKI BIOLOG ŠOKIRAO SVE! Čovečanstvo neće preživeti! Šta će biti krajnja sudbina ljudi? Evo šta je još otkrio “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MESECU TRUDNOĆE!” Nikolićeva iznela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV MAJKA TEE TAIROVIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE O NJOJ: “Ume da ljubomoriše, svaki dečko mora da prođe…” CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju

“HTELA JE DA TUČE ANELI” Stravično suočavanje Site i Asmina u programu uživo: “Pet puta si imala odnose sa mnom” ŠOKANTNO!

Objavio: RHT
13/06/2024 11:00 PM

Suočavanje Site i Asmina

Photo: Printscreen Instagram/samo_realno6_

Sestra učesnice rijalitija Aneli Ahmić, Sita Ahmić suočila se usred emisije sa ljutim neprijateljem, bivšim dečkom njene sestre, Asminom Durdžićem. Oni su usred emisije počeli da se prepucavaju, pa je nastao muk u studiju.

 Ona mene nervira već deset meseci s lažima i glupostima koje priča, samo želim da znam do kada će to da priča?! Kao prvo, ta debela krava, sve živo laže! Dotična non-stop laže, ne znam šta hoće od mene. Je l’ ona ne može da prestane da laže o meni?! Nisam ja rekao da je ona prodala moj auto, nego njen muž Nikica, nisam ja rekao da si narkomanka niti da si ga varala za Novu godinu, nego tvoj muž Nikica. Nije Stanija rekla da je Nora ciganče, nego tvoja mama kada je ušla i rekla da joj svako da po marku u tramvaju – rekao je Asmin, pa je dodao: 

Suočavanje Site i Asmina

– Nisam ja uzeo i montirao tvoje slike, nego je čovek montirao i prodao mi…Bili smo u svađi ona i ja i njena majka. Pljuvali smo se, čovek se sam ponudio da proda slike za hiljadu evra. Molim vas kao Boga pustite mene na miru – rekao je on.

– S obzirom da se vi ne slažete oko nekih stvari, Sita kaže da si prevarant, ja sam pitala Staniju da li je ona dobila Poršea od tebe, šta se dešava s tim – rekla je voditeljka.

– Je l’ su vama bitne moje pare?! – rekao je Asmin i pokazao tucu para, a onda je otkrio šta je sa Poršeom.

 Porše će da stigne ovog meseca u Srbiju – dodao je Durdžić.

Foto: Printscreen YouTube Hype

– Ja bih dao za svoje radnike krv, a ne da ih ne plaćam. Pustite mene i Staniju da živimo kako hoćemo, je l’ može – pitao je Asmin.

– Da, moguće je – rekla je Sita.

– Što se tiče Nore, ja ću sa Aneli da rešim sve s advokatom – rekao je Asmin.

“Isceniranje poziva”

– Juče si rekao da perem Aneli. Ja sam iznela dokaze koji su vrlo verodostojni, to su prepiske, oglašavanje tvog oca, ni po babu, ni po stričevima – rekla je voditeljka.

– Ja sam poslao prepiske sve. Sita meni kaže da sam pisao u desetom mesecu da imam poseban plan za nju, je l’ ti nisam slao snimak – rekao je Asmin.

– Tvoj drug je s tobom iscenirao poziv da ima snimak od Aneli sa četiri muškarca. Asmine, ne želim s tobom da pričam – rekla je Sita.

Foto:Hypetv/ATA images Asmin Durdžić, Aneli Ahmić

Foto:Hypetv/ATA Images/Ilustracija

– Aneli je mene nazivala da sam gej. Da sam narkoman. Aneli je za mene mrtva osoba, s njom ću sve preko suda – rekao je Asmin.

 Ovo je dno dna da neko ovako može da se spusti…Da on priča da je neko rekao da je njega njegov otac, evo neću ni reći – rekla je Sita.

Optužbe za krađu

– Optužio si Situ da je zajedno sa Jasnom ukrala pare od Aneli – rekla je voditeljka.

– Jeste, ukrala je, sada ću poslati šta je Aneli pisala. Htela je da je tuče – rekao je Asmin.

– Ovaj čovek je za lečenje. Dajte neka mu neko pomogne. Asmine ti si najveći prevarant na Balkanu – rekla je Sita.

Šok optužbe

 Ti si na po**iću. Imala si sa mnom pet puta odnos – rekao je Asmin.

– Jao, neću da pričam sa ovim balvanom, idi kre*i se sa advokatom…Vi ste obične seljačine, nekulturni ljudi i divljaci. Sestra ti je najveći odron koja piše lažne komentare, otac ti je manijak koji vređa svoju krv i svoje unuke, koji objavljuje žene u tangama. Imala sam oca gospodina, a kačili ste njegovu umrlicu na mrežama. Ti si za lečenje, nisi ti za zatvor…Njegova devojka je priznala da se tukao s Aneli i da je on patološki lažov koji nikada neće. Povredio si je kada je išla ocu na sahranu, da si je trudnu tukao. Isključi se biznismenu, zarađuj milione koje imaš, zatražio si mir, a sada me opet vređaš – rekla je Sita.

“FUJ” Asmin Durdžić ŠOKIRAN Anelinom odlukom o navodnom pobačaju deteta! Oglasio se ekskluzivno za Hype: “Prave ih slučajno, pa se onda čiste”

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner