Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZAŠTO TREBA OPROSTITI PREVARU? Ekskluzivno u “Sada i ovde” motivacioni govornik Boris Vuku otkriva odgovor na ovo pitanje! VELIKA ŠTETA! Milica Nikolić izgubila u osmini finala u džudou, plivači nisu uspeli da se plasiraju u finale, kao ni Zorana Arunović u streljaštvu! “DANAS JE TAČNO GODINU DANA OD KADA SAM POBEDILA ALKOHOL” Ava podelila RADOSNE VESTI pa otkrila da li je KONAČNO ZALJUBLJENA ZAVIRITE U LUKSUZAN DOM TAMARE DRAGIČEVIĆ I PETRA BENČINE! Glumački par uživa u stanu na vrhu zgrade čija se cena kreće i do 5.000 evra! (FOTO) KATAKLIZMA U SEPTEMBRU! Pomračenje, retrogradne planete, stiže najteži period u godini! “POKUŠAO JE DA ME S*LUJE, DOŽIVELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) MARIJA ŠERIFOVIĆ SVIM SRCEM UZ SRPSKE SPORTISTE! Pevačica poslala snažnu poruku našim predstavnicima na Olimpijskim igrama! (FOTO) SRBI STARTOVALI NIKAD JAČE NA OI! Veslačica Jovana Arsić prošla u četvrtfinale, Milica Nikolić prošla u osminu finala džudoa, a Damir Mikec prošao u finale! “IVAN MARINKOVIĆ IMA STOKHOLMSKI SINDROM, BOLESTAN JE!” Ekskluzivno u D-Cast-u Vuk M. Đuričić! AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu HITNO SE OGLASIO MUP SRBIJE! Ovo je veoma važna poruka za sve vozače! PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NOVOG DEČKA! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) IVANA DUDIĆ POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO! Minijaturni kupaći otkriva više nego što pokriva, a ovaj detalj svi komentarišu! (FOTO) MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić letuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! PREDSEDNIK VUČIĆ U PARIZU: Danas prisustvuje svečanom otvaranju Srpske kuće

ŠOK! BILAL IZNEO ISTINU O JANJUŠU I NJEGOVOM POKOJNOM BRATU? “Nisu pričali sedam godina zato što… ” Urnisao Maju i Anitu Stanojlović!

Objavio: RHT
10/06/2024 9:55 PM

Šok!

Photo: Hype

Kontroverzni učesnik rijalitija, Bilal Brajlović, večeras je otvoreno progovorio u emisiji “D-Cast” na Hype televiziji o svom turbulentnom odnosu sa bivšom devojkom Majom Marinković, aktuelnom učesnicom rijalitija.

Njihova veza, koja je započela unutar rijaliti šoua, nastavljena je i nakon izlaska iz istog, ali je brzo došla do kraja nakon svega mesec dana. Ključni trenutak koji je označio kraj njihove veze dogodio se kada je Maja boravila u Bilalovoj porodičnoj kući u Sarajevu, gde je došlo do velike svađe koja je bila prelomna tačka u njihovom odnosu.

Bilal je iskreno Dejanu Dragojeviću ispričao da je Maja bila izuzetno posesivna, te da mu nije davala mira u vezi, praveći mu razne probleme, izazivajući skandale i čak lomeći stvari po kući. Dodatno, otkrio je da je ona čak i zaključavala vrata i uzimala mu pasoš kada bi išao da spava, prisiljavajući ga da napusti kuću.

Šok!

Foto: ATAImages

Maja mi je uzela pasoš i zaključa da ne bih izašao

-Po mom mišljenju ona će uvek biti sama. Ne može sve biti ludilo. Znaš kakvo je to posesivno? Pa ja nisam mogao zaspati ili ona. Ona zaključa vrata, uzme pasoš i ključ od auta sakrije i onda može otići da spava, da zna da je neću moći da odem. Tri scene imam kakve niko u životu nema. Ne bih o njoj pričao. Vidi, ubilp me u toj vezi to što ne možeš s**t sam na miru. Drug me zove na kafu, “idem i ja, idem ja”. Ili ako joj se ne ide, lomi sve i televizor, orman i stvari – dodao je on.

Bilal je izneo da je bio u kontaktu sa Janjuševim bratom, Mihailom Janjuševićem, koji je nedavno izvršio samoubistvo, te da je trebao da ima intervju s njim. Međutim, Janjušević brat je odbio intervju, navodeći da već 7 godina nije u kontaktu s njim i da ne podržava činjenicu što je gej i što ima profil na Onlyfansu.

Janjušev pokojni brat mi je rekao istinu o njihovoj svađi

-To su malo ružne stvari i teme za pričati. Jer ja isto kada sam ovde radio, trebao sam da imam intervju sa njegovim bratom. Ja sam bio u kontaktu s njegovim bratom. Javio sam se njemu i on mi je rekao : “ne, ne dolazi u obzir. Ja sa Janjušem ne pričam sedam godina”… zato što je on gej i snimao je za Onlyfans. Janjuš se sa tim nije slagao i zbog tih stvari sedam godina nije pričao – govorio je Bilal.

Brajlović nije štedeo Anitu Stanojlović, još uvek zakonitu suprugu Jovane Tomić Matore, koju je prevarila u rijalitiju s Anđelom Ranković. Ističući da su već imali svađu pre početka rijalitija, on je otvoreno priznao da je tada govorio da je Anita “jedna od tri najglupljih rijaliti učesnica ikada”, ali je isto tako naglasio da smatra da je Matora zaslužila da joj se sve to dogodi.

Photo: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

“Anita je smeća, Matora je sve zaslužila”

-Anita i ja smo imali dramu neku pre početka rijalitija, mi smo se na lekarskom posvađali. Ja odmah počeo, rekao da je futa i uslikao joj guzicu, objavio na stori. Došla da se slika nešto ovako, kad si došla da se slikaš, namestaš, i ja ću te uslikati. I prvi dan intervjua, govorim voditelju, “ova devojka će se ispostaviti za top 3 najgluplje devojke ikada u rijalitiju”. I ja to pričam njima svima… Ljudi, ovo je najveća futa i tako bude na kraju – nije štedeo Bilal Anitu.

CELU EMISIJU POGLEDAJTE U PRILOGU ISPOD:

Hypetv.rs/E.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner